VKAREN.DK søger maskinoperatør til Dampa ApS i Tommerup

Fastansættelse

Har du tegnings- og materialeforståelse, og motiveres du af engagerede og fleksible kollegaer? Så læs mere her!

Om jobbet:

Vi søger, til en fast stilling, en maskinoperatør med tegnings- og materialeforståelse til arbejdet ved en perforeringsmaskine.
Du vil blive en del af perforeringslinjen, et team med fleksible og engagerede medarbejder, hvor du kommer til at indgå i produktionen, og hvor der primært bliver produceret metallofter i stål og aluminium.
Det er et fysisk arbejde, hvor du er stående og gående hele dagen i dit arbejde med at betjene perforeringsmaskinen. Du kommer til at arbejde i et team med fem kollegaer, hvor omgangstonen er god og uformel. Dagligdagen består af en høj grad af frihed, med ledelse i øjenhøjde i en flad organisationsstruktur.
Der er primært tale om dagsarbejde, men du skal være villig til og have mulighed for at arbejde aften i visse perioder. Opstart vil være hurtigst mulige og al henvendelse vedr. dette, skal ske til VKAREN.DK.

Vi forventer:

Du er en engageret medarbejder med god teknisk ballast. Din uddannelse kan være maskinarbejder, værktøjsmager, smed eller noget helt andet, det afgørende er at din tekniske snilde og dit maskinkendskab er i orden. Du kan arbejde selvstændigt og er ikke bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst. Du har også mod på at byde ind med forbedringer til arbejdsprocesser, hvis det kan forbedre dine og kollegaers arbejdsgange.
Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde i en produktionsvirksomhed, hvor du har været vant til at arbejde i teams, og hvor du kender vigtigheden i, at tingene kører optimalt. Du kan bevare overblikket, også når tingene går stærkt, og du arbejder effektivt mod det fælles mål.
Det er vigtigt, at du har den rigtige indstilling og lysten til at bidrage til fællesskabet og den gode arbejdskultur. Du kan hurtigt sætte dig ind i en ny opgave, og det at have en varierende arbejdsdag, hvor man går til hånde, skræmmer dig ikke, men du trives også i en hverdag, hvor arbejdsopgaverne er kendte på forhånd.

Din profil:

Du er initiativrig, har gå-på-mod og trives med manuelt arbejde i højt tempo. Du sætter en ære i at være en god kollega som smitter kollegaerne med godt humør. Du er mødestabil og pligtopfyldende, har flair for tal, da der arbejdes en del med tal i decimaler. Derudover taler, læser og skriver du dansk.

Vi tilbyder:

Vi har et mål om at være en arbejdsplads, der tiltrækker, fastholder og udvikler medarbejdere, som værdsætter:

  • Personlige og faglige udfordringer
  • Udviklingsmuligheder
  • Initiativ og ansvar
  • Samarbejde og et godt arbejdsmiljø
  • Dynamisk miljø
  • Internationale kontaktflader
  • Kvalitet og flid i arbejdet
  • Gensidig respekt og teamwork
  • Ærlighed og integritet

DAMPAs medarbejdere har mange forskellige uddannelsesmæssige baggrunde og vi beskæftiger bl.a. ingeniører, bygningskonstruktører, tekniske tegnere, korrespondenter, eksportteknikere, erhvervs- og samfundsøkonomer, maskinmestre, specialarbejdere og ufaglærte.

Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

Dampa ApS i Tommerup, en virksomhed med stolte traditioner, har bl.a. produceret metallofter til Operahuset, CPH Lufthavn og SAS Royal Hotel.

Hos DAMPA har udviklingen fra 1951 til i dag været præget af tradition, innovation og fornyelse. Med konstant fokus på at tilføre værdi til såvel design som byggeprocessen er DAMPA gået forrest, når både kvalitet, funktionalitet og æstetik skulle tilgodeses i et byggeprojekt. DAMPA tilbyder en bred vifte af konkrete integrationsmuligheder, hvor komfort og indeklima er tænkt ind fra starten, og som samtidig giver mulighed for at forblive tro mod de oprindelige tanker og ideer fra arkitekten og designeren. Inden for marinesektoren har DAMPA siden introduktionen af en række banebrydende brandklasse loftssystemer været den ledende leverandør til mange af de største skibsværfter i hele verden.

Foruden at DAMPA-produkter bidrager til et behageligt indeklima og med et flot design er loftløsningerne også bæredygtige. I modsætning til mange andre byggematerialer genanvendes stål og aluminium næsten 100%.

Se mere på: www.dampa.com/da

Ansøgningen:

Har overstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til rekruttering@vkaren.dk mrk. ”Maskinoperatør Dampa”. Der afholdes løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Rikke Vojer Kern på tlf. 70152010 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/12/2021

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu