VKAREN.DK søger maskinoperatører til Superwood – nathold

Try & Hire

Er du en erfaren maskinoperatør som trives med afvekslende opgaver inden for træindustrien?

Om jobbet:

Superwood har forrygende travlt og ønsker at starte nathold op, derfor søger VKAREN.DK fire maskinoperatører til Hampen. Er du en erfaren maskinoperatør som trives med afvekslende opgaver inden for træindustrien, kunne en af disse fire stillinger være din.

Superwood er førende inden for produktion og markedsføring af premium træprodukter til udendørs brug f.eks. facadebeklædning, samtidig med at have fokus på miljø og bæredygtighed. Ud over Danmark er virksomheden repræsenteret i Norge, Sverige og Tyskland. Du kan læse mere på www.superwood.dk.

Vi søger fire medarbejdere, som er klar til at holde et fuldautomatisk bearbejdningsanlæg kørende. Anlægget tilpasser profilbrædder, indfarver og tørrer dem, hvorefter de er klar til kunden eller lageret. De primære opgaver er at betjene og omstille kehlemaskinen samt betjene maleanlægget, hvor man ”fodrer” anlægget med den korrekte mængde og type produkter. Har du ikke det nødvendige kendskab, men erfaring fra andre typer maskiner, vil der være mulighed for oplæring. Som udgangspunkt vil du få ansvaret for enten kehlemaskinen eller maleanlægget, dog vil du også skulle kunne afløse på det modsatte anlæg. Udover betjening af anlægget, vil der være truckkørsel samt foliering af de færdige produkter. Samarbejde og fleksibilitet er nøgleord, da du skal forvente at kunne varetage flere opgaver.

Vi forventer:

Din uddannelsesbaggrund er ikke det væsentligste, men det vægtes højt, at du er positiv og kvalitetsbevidst. Vi forventer, at du har erfaring fra en stilling som maskinoperatør og er omstillingsparat med henblik på at varetage alle nødvendige opgaver for at anlægget fungerer. Har du truckcertifikat, er det en fordel. Du forstår og taler dansk.

Dine 3 vigtigste personlige egenskaber er engagement, ansvar og samarbejde. Du kommer til indgå i et team, hvor man hjælper hinanden, og hvor alle tager ansvar.

Vi tilbyder:

Vi kan tilbyde en spændende og afvekslende hverdag i en idealistisk og værdibåret virksomhed i konstant udvikling og vækst. Du bliver en del af en mindre og fleksibel organisation, der brænder for at lave ”Verdens Bedste Bræt”. Du vil blive modtaget af engagerede, kvalitetsbevidste og loyale kollegaer.

Oplæringen vil foregå på daghold, evt. aftenhold hvis det ønskes.

Stillingen er et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse i virksomheden.

Ansøgningen:

VKAREN.DK varetager udvælgelsen til denne stilling. Så er du interesseret, og opfylder du ovenstående kriterier, kan du med fordel sende en ansøgning og dit cv til jobjylland@vkaren.dk. mrk.: ”Superwood nathold”.

Ansøgningerne behandles løbende da ansættelsen er snarest muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 20 15 12 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 16/02/2021

Lokation: Jylland

Branche: Produktion, Håndværk

Ansøgningsfrist: 16/03/2021

Kontaktperson

Pia Christensen

Chefkonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Luk menu