VKAREN.DK søger medarbejder til entreprenørbranchen

Fastansættelse

Trives du med skiftende arbejdssteder og 4 dags arbejdsuge? Så læs mere her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for VP NO-DIG ApS en kvalitetsbevidst og selvstændig medarbejder, som trives med skiftende arbejdssteder og at ”ligge ude” fra mandag til torsdag. Der er tale en fast stilling på 37 timer fordelt på en 4 dages uge.

Trives du med afveksling og det frie liv, samtidig med du motiveres af selvstændigt arbejde, kvalitet og samarbejde, så er det dig vi har brug for.

Den primære opgave er stuk og extrudersvejsning af PE rør. Deres nuværende PE-svejser har, efter mange år i virksomheden, valgt at gå på efterløn/pension, så derfor søges hans afløser. Han vil dog stadig være en del af oplæringen. Har du et USME-certifikat, er det en fordel men ikke et krav, da der vil blive mulighed for at erhverve certifikatet.

Desuden vil der være andre praktiske opgaver som transport af materiel, opstilling, klargøring m.m. Arbejdspladsen er på forskellige lokationer i hele landet.

Vi forventer:

Din baggrund er ikke afgørende, dog forestiller vi os, at du har en selvstændig og praktisk tilgang til dine opgaver. Kendskab til PE-svejsning er ikke et krav, har du blot lysten og viljen til at lære det og tage ansvar for opgaven, vil du blive grundig oplært i arbejdet.

Din profil:

Du trives desuden med at arbejde i det ”fri” samt at ”ligge ude” fra mandag til torsdag. Du er positiv, selvstændig og trives i det eget selskab.

Du er i en god fysisk form, kan tage ansvar og selv planlægge i arbejde. Det vil være en fordel at kunne betjene diverse entreprenørmaskiner såsom gravemaskiner, rendegraver og traktorer. Følgende certifikater er en fordel, men ikke et krav da virksomheden er indstillet på at investere i disse.

BE Kørekort
Teleskoplæsser
Vejen som arbejdsplads

Vi tilbyder:

En stilling i et uformelt miljø med en afvekslende arbejdsdag, hvor du vil blive udfordret både fagligt og personligt. Der arbejdes med frihed under ansvar, og man har stort fokus på engagement, fleksibilitet samt stabilitet.

Om virksomheden:

VP NO-DIG ApS – styret underboring, er en del af Villy Poulsen A/S, som i dag beskæftiger 70 medarbejdere – en velrenommeret virksomhed, der beskæftiger sig med præcisionsarbejde under jorden, som kræver både ekspertise og højt teknologisk udstyr. De arbejder med såvel store som mindre projekter over hele landet. Du kan læse om virksomheden på www.villypoulsen.dk

Ansøgningen:

Har ovenstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Engageret medarbejder”.

Du kan med fordel sende din ansøgning allerede i dag, da der vil ske ansættelse, når den rette profil er fundet.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontoret i Herning på 70201512 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 06/04/2022

Lokation: Jylland

Branche: Bygge og anlæg

Kontaktperson

Pia Christensen

Chefkonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu