VKAREN.DK søger montagemedarbejdere til EXHAUSTO A/S

Vikariat

Vil du være en del af montageteamet i en spændende og professionel produktionsvirksomhed? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger montagemedarbejdere til EXHAUSTO.
Der er tale om et længerevarende vikariat og for den rette kan det blive til en fastansættelse på sigt. Opstart snarest mulig.
Du indgår i et erfarent team på et af dagholdene, hvor du får dygtige kolleger omkring dig. Du vil få en grundig oplæring. Din primære opgave vil være montage af forskellige profiler, og i denne forbindelse arbejder du en del med Rockwool. Forskellige løft vil forekomme, men det vil ikke være tunge emner, du skal håndtere.
Du arbejder enten 4-dages uge, hvor arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 05.30-15.15 eller 5-dages uge hvor arbejdstiden er 6.30-15.00 mandag til torsdag og fredag 6.30-11.30. Der er flekstid.

Vi forventer:

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, vigtigst er det, at du har hænderne godt skruet på og kan bruge forskellige former for værktøj. Vi lægger vægt på, at du er god til at samarbejde samt har en rolig personlighed.

Din profil:

Du er engageret og bidrager med en respektfuld og positiv indstilling, kan arbejde selvstændigt og er løsningsorienteret. Du har en god fysik og kan håndtere mange løft i løbet af din arbejdsdag.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et længerevarende vikariat med henblik på en fastansættelse i en spændende og professionel produktionsvirksomhed, hvor medarbejdere og det gode arbejdsmiljø prioriteres højt.

Om virksomheden:

EXHAUSTO A/S er en professionel leverandør og samarbejdspartner når det gælder ventilationsløsninger. Vi udvikler og fremstiller produkter og systemer til komfortventilation. Målsætningen er at være blandt de absolut førende inden for området med fokus på høj produktkvalitet, meget høje virkningsgrader og dermed et energiforbrug, som sætter nye standarder for branchen.
EXHAUSTO har produktion i Langeskov på Fyn og i Flå i Norge og har derudover salgsselskaber i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. EXHAUSTO er en del af den franske ALDES-koncern.
Se mere på www.exhausto.dk

Ansøgningen:

Har du erfaring med ovennævnte, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send cv og en kort ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”EXHAUSTO”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henrik Nydam på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 31/05/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 28/06/2022

Kontaktperson

Henrik Nydam

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu