VKAREN.DK søger nye produktionsmedarbejdere til SBS Friction A/S i Svendborg

Vikariat

Har du lettere maskinkendskab eller erfaring med produktionsarbejde? Så læs mere her!

Om jobbet:

For SBS Friction A/S i Svendborg søger VKAREN.DK tre nye produktionsmedarbejdere. Der er tale om længerevarende vikariater – hvor der er mulighed for fastansættelse på sigt. Der er opstart hurtigst muligt.
Dine primære opgaver bliver at passe maskiner, der kører med små serier, hvorfor forberedelse af værktøj og klargøring til skift sker op til mange gange på en dag. Du aflæser tegninger og opstiller på maskinen, og ca. 25 % af tiden går med opstilling – resten går med klargøring og servicering og evt. vedligehold.

Arbejdsopgaver:

  • Drift og overvågning af maskiner
  • Forberedelse af værktøj og værktøjsskift
  • Let vedligeholdelse og rengøring af maskiner
  • Håndtering af materialeflow

I produktionen er der mange typer arbejdsopgaver, og vi forsøger at finde den plads, hvor dine kompetencer kommer bedst i spil!
Der er tale om skifteholdsarbejde på både dag-, aften- og nathold i produktionsafdelingen, hvorfor der er en forventning om, at du er fleksibel ift. arbejdstider.

Vi forventer:

Vi ser gerne, at du har lettere maskinkendskab eller erfaring med produktionsarbejde – dog er det ikke din erfaring, der er altafgørende, men din indstilling! Vi forventer, at du har en positiv indstilling og lyst til at lære! Du opnår størst succes i arbejdet, hvis du har en interesse for teknik og grundlæggende har en god forståelse for at læse tegninger. Det er ufravigeligt, at du er fortrolig med IT og uden problemer kan anvende det i dagligdagen. Har du erfaring med drift af automatiske produktionsanlæg, er det en fordel, men ikke et krav. Du er fleksibel både ift. arbejdstider, men også ift. arbejdsopgaver. Du er desuden fiks på fingrene og i fysisk god form, da du står meget op i løbet af dagen. Det er en stor fordel, at du har epoxycertifikat, men ikke et ufravigeligt krav.
Du taler, læser og skriver dansk og du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du er positiv af sind og sætter en ære i at løse dine opgaver både omhyggeligt og effektivt. Som medarbejder og kollega er du loyal og fleksibel og kendt for at være én, man altid kan regne med. Opgaverne er ikke løst, før alle mand er færdige.

Du tager ansvar og trives med et job, hvor der er stor aktivitet og mange bolde i luften. Har du erfaring fra produktionsvirksomheder, der arbejder med LEAN principper, er det klart en fordel.

Som person er du tillidsfuld, engageret og stabil med en omhyggelig og kvalitetsbevidst tilgang til opgaverne. Du er vant til at bruge din tid effektivt, har et højt tempo og energiniveau. Du kan lide at samarbejde og er positiv indstillet.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et længerevarende vikariat med mulighed for fastansættelse i en spændende virksomhed, hvor man imødeser stor travlhed i løbet af 2022. Du tilbydes en arbejdsplads, hvor du bliver en del af et engageret og uformelt miljø med ordnede forhold. Efter- og videreuddannelse har høj prioritet.

Om virksomheden:

SBS Friction A/S udvikler og producerer bremseklodser til motorcykler, off-roadere, scootere og ATV/UTV samt til specialområder som for eksempel vindmøller. Derudover omfatter produktprogrammet sliddele som bremseskiver, bremsebakker og koblinger. SBS Friction er blandt de førende i verden inden for friktionsteknologi og sponsorerer internationale kørere i WSBK, MXGP og Isle of Man TT. SBS-varemærket er globalt anerkendt og sælges i hele verden gennem mere end 60 distributører. Produkterne afsættes både på OEM- og eftermarkedet. SBS Friction beskæftiger i alt ca. 100 medarbejdere og er en division i SBS Group.

Læs mere om SBS Friction A/S på www.sbs.dk

Ansøgningen:

Har overstående din interesse og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, så send en ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”SBS – produktion”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Emilie Sofie Holm på 70 15 20 10 alle hverdage i tidsrummet 9.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/09/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 21/10/2022

Kontaktperson

Clara W. Dahl

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu