VKAREN.DK søger pakkerimedarbejdere til levnedsmiddelvirksomhed i Faaborg-Midtfyn Kommune

Vikariat

Er du klar på et vikariat sommeren over? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger 5 pakkerimedarbejdere til virksomhed i Faaborg-Midtfyn Kommune. Der er tale om et vikariat med opstart snarest mulig. Perioden vil være hen over sommeren. Har du fokus på kvalitet og godt samarbejde, er denne stilling lige noget for dig!

Du kommer til at indgå i et engageret team af medarbejdere og skal bl.a. varetage følgende opgaver:

  • Samling af kasser
  • Pakning af paller
  • Løbende kvalitetskontrol
  • Andre ad-hoc opgaver

Der er mulighed for at arbejde både dag eller aften.

Vi forventer:

Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men det er din indstilling til gengæld! Vi søger en, som er glad, initiativrig og som motiveres af at arbejde i nogle strukturerede rammer, hvor arbejdsopgaverne kan være varierende. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest. Du har en god teknisk forståelse og flair for IT. Tungere løft vil forekomme.

Din profil:

Som person er du hjælpsom og god til at samarbejde. Du tager ansvar og kan bevare overblikket, når tingene går stærkt. Din forståelse for flowet i en produktionsvirksomhed gør, at du arbejder struktureret og prioriterer dine opgaver på den mest effektive måde. Da produkterne er gennem en omfattende kvalitetskontrol, er det naturligvis vigtigt, at du har forståelse for kontrol og standardarder. Som kollega er du åben og positiv med et godt humør og engagement, og du forstår at din succes skabes via samarbejde.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende vikariat i en virksomhed med en startløn på 160,- kr./timen. Du bliver i en periode en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor engagerede medarbejdere arbejder sammen mod fælles mål, og du får et job med variation og udfordrende opgaver i et uformelt miljø med gode ordnede forhold. Du kommer bag om kulissen i virksomheden og øger dit netværk og dine kontakter. Du får en bred erhvervserfaring, hvor dine kompetencer bliver løftet.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder – Faaborg-Midtfyn”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til os på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 28/06/2022

Lokation: Fyn

Branche: Lager og logistik

Ansøgningsfrist: 29/07/2022

Kontaktperson

Emilie Holm

Teamleder

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu