VKAREN.DK søger pakkerimedarbejdere til virksomhed i Svendborg

Vikariat

Er du en holdspiller, og møder du på arbejde med en positiv indstilling? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger pakkerimedarbejdere til virksomhed i Svendborg. Der er tale om et vikariat med løbende opstart og der er mulighed for fastansættelse på sigt.

Som pakkerimedarbejder hos denne virksomhed kommer du til at indgå i et team, hvor samarbejde og arbejdsglæde vægtes højt. Du og dine kollegaer samarbejder om opgaverne og har fælles mål. Der er flere forskellige pakkelinjer, hvorfor arbejdsopgaverne kan variere. Der er tale om enten dag- eller aftenhold.

Primære opgaver:

  • Pakning af små emner
  • Løbende kvalitetskontrol
  • Afvejning af emner
  • Drift af maskiner
  • Andre ad-hoc opgaver

Vi forventer:

At du er nysgerrig, mødestabil og fiks på fingrene. Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende, men det er din indstilling til gengæld. Det er en fordel, at du har erfaring fra lignende arbejde. Du taler, og forstår dansk.

Din profil:

Du har en positiv indstilling, og sætter en ære i at løse dine opgaver omhyggeligt og effektivt. Som kollega er du en holdspiller og du vægter den gode stemning højt. Du trives i travlhed, og kan holde humøret højt selvom det går stærkt.

Vi tilbyder:

At blive en del af en virksomhed, hvor der er fart på, men hvor arbejdsmiljø og samarbejde vægtes højt. Du får en dagligdag med skiftende opgaver og med gode muligheder for at udvikle og dygtiggøre dig. Der vil være en grundig oplæring, og løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, enten på dag- eller aftenhold, så send en ansøgning og dit CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. Pakkerimedarbejder Svendborg og tydeliggør, hvilket skift du ønsker at arbejde på. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 09.00 – 16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 01/12/2022

Lokation: Fyn

Branche: Lager og logistik

Ansøgningsfrist: 02/01/2023

Kontaktperson

Clara W. Dahl

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu