VKAREN.DK søger produktionsmedarbejder til daghold hos FJ Industries A/S

Vikariat

Har du erfaring med opstilling af CNC-maskiner, så læs mere her!

Om jobbet:

Vi søger for vores kunde FJ Industries A/S en dygtig produktionsmedarbejder til daghold med opstart hurtigst muligt. Der er tale om et længerevarende forløb med mulighed for fastansættelse for den rette person.
Dine primære arbejdsopgaver vil være opstilling og produktionskørsel af CNC-fræsemaskiner. Du vil være tilknyttet bearbejdningsafdelingen. Maskinerne er forsynet med Fanuc og ISO-styringer, hvorfor kendskab til disse er en fordel.

Arbejdstiderne er følgende:
Mandag – Onsdag kl. 06.30 – 15.00,
Torsdag kl. 6.30 – 14.30 og
Fredag kl. 6.30 til 12.15.

Opgaver:

  • Opstilling og indkøring af emner på CNC-maskiner
  • Afhjælpning af problemer under produktion
  • Idegenerering til forbedret produktion

Vi forventer:

Vi forventer at få en engageret medarbejder, som er nysgerrig og selvkørende. Du er interesseret i at køre en produktion mere eller mindre selvstændigt i det omfang, der måtte være behov for det. Det er underordnet, om du er uddannet industrioperatør, industriteknikker eller lign. – det vigtigste er, at du har den rigtige indstilling og er villig til at lære. Kan du på forhånd arbejde selvstændigt med opstilling og indkøring, er det en fordel. Du er ikke bange for at tage initiativ til at få opgaverne løst og du kan se mulighederne for produktionsforbedringer.

  • Du har erfaring med eller interesse i opstilling/produktion
  • Du kan læse og forstå en teknisk tegning
  • Du taler, læser og skriver dansk.
  • Du har et godt kendskab til IT

Din profil:

Vi søger en person, der er struktureret, vedholdende og omhyggelig. Det er dig, der indstiller maskinen, så det sikres, at kunderne får varer af en konstant høj kvalitet. For at sikre kvaliteten er det desuden vigtigt, at du har en udpræget ordenssans og kan bevare overblikket, når der er mange bolde i luften. Du kan arbejde med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig et alsidigt job med mange faglige udfordringer, hvor du i stor grad selv kan planlægge og tilrettelægge dine opgaver, samt gode kollegaer og arbejdsforhold. Du vil få en grundig oplæring i virksomhedens kvalitetsstyringssystem TS 16949, samt i de arbejdsinstruktioner, der findes.

Om virksomheden:

FJ Industries A/S was founded in 1943. We are a global supplier of powder metal and cast, machined metal components. Our customers are the automotive, industrial and pharmaceutical industries. We never compromise quality, and we are certified according to the highest automotive standard IATF 16949. FJ Industries A/S is a privately owned company with headquarters in Ferritslev, Denmark and production plants in Denmark, Sweden and China. FJ Industries A/S employs approximately 200 employees worldwide.
Læs mere om FJ Industries her.

Ansøgningen:

Er du motiveret, hører vi gerne fra dig. Al henvendelse skal ske til VKAREN.DK. Send cv og ansøgning til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder FJ”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Henrik Nydam på 70 15 20 10 alle hverdage 9.00-16.00. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Vi venter dog gerne på den rette person.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 09/08/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 06/09/2022

Kontaktperson

Henrik Nydam

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu