VKAREN.DK søger produktionsmedarbejder til fødevareproduktion på Nordfyn

Vikariat

Vil du arbejde i fødevareproduktion, er du nysgerrig og selvdreven og mødestabil? Så læs med her!

Om jobbet:

Vi søger produktionsmedarbejdere til et længerevarende vikariat på nathold hos fødevareproduktion på Nordfyn. Virksomheden producerer fødevarer under et stort og anerkendt brand. Vikariatet har opstart løbende, og der er gode muligheder for fastansættelse på sigt.
Som produktionsmedarbejder hos denne virksomhed bliver du en del af et team, hvor samarbejde vægtes højt og hvor du og dine kollegaer i fællesskab løfter produktionen. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer arbejdsopgaver, hvorfor du skal være indstillet på en alsidig arbejdsdag.

Dine primære opgaver er:

  • Drift af maskiner
  • Overvågning
  • Fylde råvarer på maskiner
  • Oprydning efter produktion
  • Udvikling af produktion

Arbejdstider:

Mandag-torsdag: 22:15-07:05

Vi forventer:

Du er nysgerrig, selvdreven og mødestabil. Det er en fordel med erfaring fra produktion, men ikke altafgørende. Du taler og forstår dansk. Du har gerne en god teknisk forståelse, vil gerne lære nye ting og du har lyst til at udvikle produktionen.

Din profil:

Du har en god indstilling og interesse for fødevareproduktion. Du trives godt med et arbejde, hvor du bevæger dig, du har en høj arbejdsmoral og går til opgaverne med et positivt sind. Du er omstillingsparat og trives i en hverdag med alsidige opgaver.

Vi tilbyder:

At blive en del af en virksomhed, hvor du får mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig indenfor dit område. Du får en dagligdag i en dynamisk virksomhed, med en sund kultur. Der vil være en grundig oplæring i 4 uger, så du bliver introduceret godt for dine arbejdsopgaver. Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og dit CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk.: ”Produktionsmedarbejder Nordfyn”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 15 20 10.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 28/10/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 25/11/2022

Kontaktperson

Clara W. Dahl

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu