VKAREN.DK søger produktionsmedarbejder til Gemina Termix i Sunds

Fastansættelse

Kunne du tænke dig at arbejde i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter og en flad organisation, der arbejder i et internationalt, lean-orienteret miljø?

Om jobbet:

Opgaverne vil være diverse opgaver i forbindelse med montage arbejde. Der er mange forskellige ordre, der skal håndteres, og vi lægger meget stor vægt på, at deadlines overholdes.

Dine arbejdsopgaver:

  • Samling og montage af fjernvarmeunits
  • Plukning af varer
  • Læsning af styklister
  • Sørge for en ren og ryddelig arbejdsplads

Arbejdstid: fuld tid.

Vi forventer:

Din uddannelse er ikke afgørende. Du kan være mekaniker, elektriker, landmand eller lign. Det vigtigste er, at du har teknisk flair og forståelse for montage. Du er bevidst om, at teamet er afhængigt af dit engagement, din fleksibilitet og ansvarlighed. Du er en dygtig teamplayer, der også kan løse opgaver selvstændigt. Du skal kunne lide at have travlt og kunne bevare ro og overblik, når tingene går stærkt.

Vi lægger vægt på, at du:

  • Er kvalitetsbevidst og detaljeorienteret
  • Er mødestabil, fleksibel og har forståelse for deadlines
  • Er fortrolig med brugen af pc

Truckcertifikat og erfaring med Navision er en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder:

En arbejdsplads med gode ordnede forhold, gode kolleger og en uformel omgangstone, hvor frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Du vil blive modtaget med et tilpasset træningsprogram, der sikrer den bedst mulige start på dit nye job.

Løn og ansættelsesvilkår er efter gældende overenskomst. Lønpakken indeholder sundhedssikring, pensions- og kantineordning.

Om virksomheden:

Gemina Termix er beliggende i Sunds ved Herning og har 140 medarbejdere. Vi er specialiseret indenfor udvikling, produktion og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier og er en del af Danfoss-koncernen. Gennem en høj grad af innovation har vi sikret os en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel. Læs mere på www.termix.dk

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i dette job, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og ansætter så snart vi har den rigtige. Send en kort ansøgning og dit cv på rekruttering@vkaren.dk.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte VKAREN.DK på tlf.: 70201512

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 29/07/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 26/08/2022

Kontaktperson

Susanne Mørch Svendsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: rekruttering@vkaren.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu