VKAREN.DK søger produktionsmedarbejder til LBH International A/S i Kerteminde

Try & Hire

Bor du på Østfyn, og vil du være en del af en spændende international virksomhed, med et uformelt miljø og et stærkt kollegaskab? Så læs med her!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger for LBH International A/S en produktionsmedarbejder til et Try & Hire forløb, hvor du de første tre måneder ansættes som vikar, og derefter fastansættes hos LBH International A/S.
LBH International A/S producerer kompensatorer i forskellige materialer, og er leverandør til blandt andet olieindustrien, cementværker, stålindustrien, ventilationsbranden og skibsindustrien.
Som produktionsmedarbejder hos LBH International A/S, bliver du en del af et team, hvor der er plads til alle, og hvor du og dine kollegaer samarbejder om at løfte produktionen. Din arbejdsdag kan byde på forskellige typer opgaver, det er derfor vigtigt, at du trives i en alsidig hverdag, med skiftende opgaver.

Primære opgaver:

  • Opskæring af gummimaterialer
  • Fremstilling af skabeloner
  • Opbygning af elastomerer
  • Truckkørsel og svejsning forekommer

Arbejdstid:
Mandag-torsdag: 07:00 – 14:30
Fredag: 07:00 – 14:30

Vi forventer:

At du er nysgerrig, åbensindet og mødestabil. Det er en fordel hvis du har erfaring med produktionsarbejde, måske hvor du har prøvet at svejse og kørt truck, men det er ikke altafgørende. Du taler og forstår dansk. Du vil gerne lære noget nyt og du har lyst til at være en del af et mindre team.

Din profil:

Du har en positiv indstilling, og du kan se dig selv i jobbet i flere år. Du er omstillingsparat og trives i en hverdag med skiftende opgaver. Du har en høj arbejdsmoral og du går til opgaverne med et positivt sind. Det er en fordel hvis du er robust og har en god fysik, da du står op det meste af dagen.

Vi tilbyder:

Et Try & Hire forløb med henblik på fastansættelse, hvor du bliver en del af en spændende international virksomhed med en sund kultur, hvor du får mulighed for at udvikle og dygtiggøre dig. Der er et uformelt miljø og et godt kollegaskab, med en stærk fælles ånd. Du vil få en grundig oplæring og vil løbende deltage i interne træningsprogrammer.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, så send en ansøgning og dit CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder LBH”. Der afholdes samtaler løbende og ansættes når den rette er fundet. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 70 15 20 10.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 24/01/2023

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 21/02/2023

Kontaktperson

Clara W. Dahl

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu