VKAREN.DK søger medarbejdere til Dampa ApS

Vikariat

Blive tilkaldevikar til en virksomhed med stolte traditioner

Om jobbet:

Vi søger tre fleksible og engagerede produktionsmedarbejdere til tilkaldevagter.
Der er tale om vikariater på ca. 3 måneder med mulighed for forlængelse.
Opstart vil være løbende og al henvendelse vedr. dette, skal ske til VKAREN.DK

Du kommer til at indgå i produktionen, hvor der primært bliver produceret metallofter. Dine arbejdsopgaver vil være i pakkeriet, hvor de færdige produkter skal pakkes. I denne proces skal du hjælpe med at tilskære isolering, håndtere loftemnerne, samt pakke produkterne ned i kasser. Det er et fysisk arbejde, hvor du er stående og gående hele dagen. Du arbejder tæt i team med dine kolleger, hvor man hjælper hinanden.

Arbejdstider:
Der er tale om både dag- og aften hold
Daghold: kl. 06.15 – 14.45
Aftenhold: kl. 14.40 – 00.05 (aften firedagsuge)

Vi forventer:

For os er din uddannelse ikke afgørende – det er vigtigst, at du har den rigtige indstilling og lysten til at bidrage til fællesskabet. Vi ser gerne, at du har erfaring med at arbejde i en produktionsvirksomhed, hvor du har været vant til at arbejde i teams, og hvor du kender vigtigheden i, at tingene kører optimalt. Du kan bevare overblikket, også når tingene går stærkt, og du arbejder effektivt mod det fælles mål. Du kan hurtigt sætte dig ind i en ny opgave. At have en varierende arbejdsdag, hvor man går til hånde, skræmmer dig ikke, men du trives lige vel i en hverdag, hvor arbejdsopgaverne er kendte på forhånd.

Din profil:

  • Du er initiativrig og har gå på mod
  • Du trives godt med manuelt arbejde i højt tempo
  • Du er mødestabil og pligtopfyldende
  • Du er en god kollega og har et godt humør

Vi tilbyder:

Spændende vikariater med gode kollegaer og fuld fart på. Du bliver en del af produktionen hos en virksomhed med en flad organisationsstruktur.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Om virksomheden:

Hos DAMPA har udviklingen fra 1951 til i dag været præget af tradition, innovation og fornyelse. Med konstant fokus på at tilføre værdi til såvel design som byggeprocessen er DAMPA gået forrest, når både kvalitet, funktionalitet og æstetik skulle tilgodeses i et byggeprojekt.
Se mere på www.dampa.com

Ansøgningen:

Har overstående din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Produktionsmedarbejder Dampa”. Der afholdes løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at henvende dig til Emilie Sofie Holm på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage mellem 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 11/11/2021

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 11/12/2021

Kontaktperson

Emilie Sofie Holm

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Luk menu