VKAREN.DK søger produktionsmedarbejdere til fødevarevirksomhed i Sorø

Vikariat

Er du interesseret i at tjene ekstra penge, og samtidig bidrage til at vores kunde kan få hjulene til at dreje rundt? Så er det dig vi søger!

Om jobbet:

VKAREN.DK søger produktionsmedarbejdere til en levnedsmiddelvirksomhed i Sorø. Vikariatet er med mulighed for fastansættelse for de rette kandidater. Stillingen er 20-37 timer per uge med opstart hurtigst mulig. Der vil være mulighed for dag-, aften- eller nathold.
Du indgår i et engageret team af erfarne medarbejdere som hjælper hinanden, så det forventes, at du til tider giver en hånd med i forhold til forskellige allround opgaver.
Du bidrager ved produktionsmaskinerne, håndtere de færdigproducerede produkter, pakker i kasser og sætter label på. Oprydning efter produktion og rengøring.

Vi forventer:

Din uddannelse er ikke afgørende, men du har gerne erfaring fra en levnedsmiddelvirksomhed, måske indenfor tapperi eller pulverproduktion, men dette er ikke et krav.
Du taler, læser og forstår dansk. Du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

  • Du er kvik på fingrene og kan lide at få noget fra hånden
  • Du har en god fysik
  • Du har gode samarbejdsevner og trives både alene og i teams
  • Du er mødestabil og kan møde til tiden

Vi tilbyder:

Et længerevarende vikariat med mulighed på fastansættelse i en velfungerende virksomhed med gode kolleger og en uformel omgangstone.
Rig mulighed for at få tjent gode penge, hvis du måske er i gang med et sabbatår, har dage fri fra studiet hvor du så kan arbejde eller lign.

Ansøgningen:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så henvend dig til os. Send en ansøgning og cv til jobsjaelland@vkaren.dk, mrk.: ”Produktion Sorø”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte VKAREN.DK på 70152012 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 14.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 14/07/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 11/08/2022

Kontaktperson

Karina Christiansen

Chefkonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu