VKAREN.DK søger rengøringsassistenter til skole- og institutionsrengøring i Herning området

Vikariat

VKAREN.DK søger selvstændige og erfarne rengøringsassistenter til skole og institutionsrengøring. Der er tale om både længerevarende vikariater samt enkelte dage om ugen.

Om jobbet:

Arbejdssteder vil være på skoler og institutioner i Herning Kommune. Opgaverne vil være rengøring af kontorer, klasselokaler, gangarealer, køkkenområder, toiletter m.m.
Arbejdstiden ligger mandag til fredag. Mødetidspunktet kan variere, men ligger i dagtimerne. Dog skal du være indstillet på, at vagterne ofte starter allerede fra kl. 05.00.

Vi forventer:

At du har erfaring med rengøring, hvor du har gjort rent privat såvel som i virksomheder. Har du erfaring med skolerengøring og brugen af maskiner til gulvvask m.m., vil dette klart være en fordel.
Det er vigtigt, at du taler og forstår dansk, og at du kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Som person er du omhyggelig og arbejder struktureret. Du kan lide at gøre rent og sætter en ære i at efterlade dine omgivelser, så der aldrig kan sættes en finger på dit arbejde. Du har et positivt og imødekommende væsen, og du trives med at arbejde alene og har det bedst med at stå tidligt op om morgenen.

Vi tilbyder:

Spændende vikariater og ordnede forhold.
Løn efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Vi kalder løbende til samtale, så opfylder du ovenstående kriterier, så send en ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Vikar Rengøring Herning”. Har du spørgsmål, kan du ringe til Birgit Bonderup på tlf. 70 20 15 12 alle hverdage kl. 9.00-15.30.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 20/10/2022

Lokation: Jylland

Branche: Serviceopgaver

Ansøgningsfrist: 20/12/2022

Kontaktperson

Birgit Bonderup

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu