VKAREN.DK søger to ufaglærte til køkken i spændende vækstvirksomhed i Køge kommune

Vikariat

Har du passion for at arbejde i køkken? Og vil du gerne være en del af et ungt team, der producerer mad til ca. 1700 kuverter pr. dag?

Om jobbet:

Søger du køkkenarbejde og kan du arbejde fra kl. 06:00-14:00 mandag til fredag? Så er det dig, som vi søger med opstart hurtigst muligt til et længevarende vikariat, som vil strække sig over de næste 3 måneder med god mulighed for fastansættelse.

Du vil indgå i et tæt samarbejde med de øvrige ansatte, hvor du bliver en del af et mindre ungt køkkenhold, som producerer frokost til firmaer på hele Sjælland. Virksomheden er lokaliseret i Køge kommune. Der produceres mad til ca. 1700 kuverter pr. dag.

Som ufaglært vil dine primære opgaver være at snitte og skære grøntsager, anrette pålæg, deltage i produktion af friske fyldige salater samt være en del af de forefaldende opgaver. Det er ikke et krav, at du har erfaring inden for køkken, men det er en forudsætning, at du har passion for at arbejde i et køkken.

Vi forventer:

  • Kan arbejde i et højt tempo
  • Har gode samarbejdsevner
  • Kan arbejde og tænke selvstændig
  • Kan læse, tale og forstå dansk
  • Har et stabilt fremmøde

Vi tilbyder:

Længerevarende vikariat i en virksomhed som er i en spændende udvikling.

Virksomheden holder løbende sociale arrangementer, som er med til at gøre hverdagen sjov, spændende, nærværende og hvor ånden omkring at løfte i flok styrkes.

Attraktiv startløn.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi gerne fra dig. Send en ansøgning og CV til jobsjaelland@vkaren.dk mærk ”ufaglært køkken”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Sisse Rantsén på tlf. 70152012 fra kl. 09:00-14:00 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 28/10/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Kantine og køkken

Ansøgningsfrist: 25/11/2022

Kontaktperson

Sisse Rantsén

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu