VKAREN.DK søger transportører til Plus Pack A/S

Try & Hire

Bliv del af en spændende og international organisation med udsigt til fast job - læs med her!

Om jobbet:

Er du en holdspiller, som motiveres af at arbejde i et team, hvor der løftes i flok? Trives du i en dynamisk stilling, hvor dine arbejdsopgaver er varierende, og er du altid klar på en ny udfordring? Så har du nu muligheden for at blive transportør hos Plus Pack A/S.
Som transportør vil du bestride en stilling, hvor fleksibiliteten prioriteres højt!
Stillingen er et Try & Hire forløb, hvor du ansættes som vikar i tre måneder med henblik på efterfølgende fastansættelse i virksomheden.

Som transportør hos Plus Pack vil du fungere som bindeleddet mellem lageret og produktionen. Dine arbejdsopgaver bliver primært at køre til og fra lageret på truck med henholdsvis råvarer og færdigproduceret varer. Du vil også indgå som en del af produktionen, hvor du skal drifte produktionsmaskinerne og pakke den producerede emballage i kasser. Tempoet er højt og energisk, og du sidder sjældent stille i løbet af din arbejdsdag. Der er løbende kontrol og registrering i IT-system, hvorfor du ikke må være bange for betjeningen af dette.

Opgaver:

  • Truckkørsel
  • Pakkeriopgaver ved maskiner
  • Kvalitetskontrol af produkter
  • Lettere produktionsarbejde
  • Forefaldende opgaver både på lageret og i produktionen
  • Gå til hånde

Arbejdstider:
Det er til fast nathold, hvor arbejdstiden er:
Søndag: kl. 22:00-06:02
Mandag-Torsdag: kl. 22:30-06:02
Der er opstart hurtigst mulig.

Vi forventer:

Vi ser helst, at du har erfaring som pakkeoperatør eller har prøvet andre former for produktionsarbejde. Dog er din uddannelse og baggrund ikke afgørende, men det er din indstilling til gengæld! Det er ikke et ufravigeligt krav, at du har truckcertifikat, men hvis du ikke har, skal du være villig til at tage et i løbet af forløbet. Det er vigtigt, at du er hurtig på fingrene, da en del af arbejdet er pakkeriarbejde. Vi søger en, som er glad, initiativrig og som motiveres af at arbejde i nogle strukturerede rammer, hvor arbejdsopgaverne er varierende. Vi forventer, at du taler, læser og skriver dansk, samt kan fremvise en straffeattest.

Din profil:

Du er omstillingsparat, fleksibel ift. arbejdsopgaver, og samtidig en holdspiller, der vægter samarbejde højt. Du har altid et godt overblik, selv når tingene går stærkt. Dine kolleger kan altid regne med, at du møder ind med en positiv indstilling og en arbejdsgejst, som smitter. Du er mødestabil, kvalitetsbevidst og pligtopfyldende.

Vi tilbyder:

Mulighed for fastansættelse i en spændende virksomhed, hvor der er en sund kultur og godt kollegaskab vægtes højt. Du vil blive en del af en spændende og international organisation med hovedsæde i Odense S, der har 220 medarbejdere, som alle har fokus på strategien ”We make food stand out”. Plus Pack er specialiseret i udvikling og produktion af innovative og kundetilpassede emballageløsninger til fødevareindustrien, hvortil et stort fokus på bæredygtighed og cirkulær økonomi er i højsæde.
Løn og øvrige ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Ansøgningen:

Har overstående din interesse og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Plus Pack – produktion”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Emilie Sofie Holm på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage i tidsrummet kl. 9.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 04/08/2022

Lokation: Fyn

Branche: Transport og logistik

Ansøgningsfrist: 02/09/2022

Kontaktperson

Emilie Holm

Teamleder

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu