VKAREN.DK tilbyder spændende og udfordrende vikariater i Fredericia og omegn

Vikariat

Skal du til at afholde sabbatår? Eller ønsker du en fleksibel hverdag, hvor du selv har friheden til at bestemme?

Om jobbet:

Vi søger fleksible og friske vikarer, som er interesseret i at komme ud og arbejde hos forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde dig arbejde i flere forskellige brancher, f.eks. metalproduktioner, fødevareproduktioner, lagerarbejde eller rengøringsarbejde. Opgaverne kan variere, men typisk er der tale om plukke-, pakke- og sorteringsopgaver, lettere rengøring og evt. kørsel med stabler eller truck.
Som udgangspunkt er der tale om vikariater. I flere tilfælde oplever vi dog, at det kan føre til fastansættelse. Der er mulighed for at arbejde på både dag-, aften og nathold.

Vi forventer:

  • At du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og mødetider
  • At du altid overholder dine aftaler
  • At du taler, læser og forstår dansk
  • At du kan fremvise straffeattest

Din profil:

For os er det ikke vigtigt, hvad du kommer med af erhvervserfaring – din indstilling er til gengæld altafgørende! Har du en høj arbejdsmoral, er du fleksibel og har du gåpåmod? Så er du allerede langt foran. Du skal bare være positiv og kunne lide at kaste dig ud i nye oplevelser!

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig muligheden for forskellige vikariater i spændende virksomheder, hvor man forudser travlhed i de kommende måneder. Du kommer bag om kulisserne i virksomhederne, og øger dit netværk og dine kontakter. Du får en bred erhvervserfaring, hvor dine kompetencer bliver løftet. Du har mulighed for at arbejde både dag, aften og nat, og kan selv bestemme, hvornår det passer dig at arbejde.

Om virksomheden:

Hvad du kan forvente af os:

  • Ordnede forhold
  • Grundløn svarende til en nyansat i lignende stilling hos virksomheden
  • Nærværende konsulenter
  • Godt samarbejde, hvor vi løbende har fokus på din trivsel som vikar

Ansøgningen:

Er du nysgerrig på at høre mere? Lad os tage en snak og få afklaret dine ønsker til et fremtidigt job. Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobjylland@vkaren.dk, mrk. ”Vikar – Fredericia”. Har du spørgsmål, kan du ringe på tlf. 70 15 20 11 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 13/12/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion, Lager og logistik, Transport og logistik, Kantine og køkken, Serviceopgaver, Jern og metal

Ansøgningsfrist: 10/01/2023

Kontaktperson

Sabrina Andergren

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: jobjylland@vkaren.dk

Tlf.: 70152011

Luk menu