VKAREN.DK tilbyder spændende og udfordrende vikariater i Odense og omegn!

Vikariat

Skal du til at afholde sabbatår? Er du studerende, og ønsker du at supplere studiet med gode penge og nye oplevelser?

Om jobbet:

Ønsker du en fleksibel hverdag, hvor du selv har friheden til at bestemme? Så får du en unik mulighed som vikar hos VKAREN.DK.

Vi søger fleksible og friske vikarer, som er interesseret i at komme ud og arbejde hos forskellige virksomheder. Vi kan tilbyde dig arbejde i flere forskellige brancher, f.eks. metalproduktioner, fødevareproduktioner, lagerarbejde eller rengøringsarbejde. Opgaverne kan variere, men typisk er der tale om pakke-, plukke, og sorteringsopgaver, lettere rengøring og evt. kørsel med stabler eller truck.
Som udgangspunkt er der tale om vikariater. I flere tilfælde oplever vi dog, at det kan føre til fastansættelse. Der er mulighed for at arbejde på både dag-, aften og nathold.

Vi forventer:

For os er det ikke vigtigt, hvad du kommer med af erhvervserfaring – Din indstilling er til gengæld altafgørende! Har du en høj arbejdsmorale, er du fleksibel og har du gåpåmod? Så er du allerede langt foran. Du skal bare være positiv og kunne lide at kaste dig ud i nye oplevelser!

Hvad vi forventer af dig:

  • Du er fleksibel i forhold til arbejdsopgaver og mødetider
  • Du overholder altid dine aftaler
  • Du taler, læser og forstår dansk
  • Du kan fremvise straffeattest

Vi tilbyder:

Vi tilbyder dig muligheden for forskellige vikariater i spændende virksomheder, hvor man forudser travlhed i de kommende måneder. Du kommer bag om kulisserne i virksomhederne, og øger dit netværk og dine kontakter. Du får en bred erhvervserfaring, hvor dine kompetencer bliver løftet. Du har mulighed for at arbejde både dag, aften og nat, og kan selv bestemme, hvornår det passer dig at arbejde.

Hvad du kan forvente af os:

  • Ordnede forhold
  • Grundløn svarende til en nyansat i lignende stilling hos virksomheden
  • Nærværende konsulenter
  • Godt samarbejde, hvor vi løbende har fokus på din trivsel som vikar

Ansøgningen:

Er du nysgerrig på at høre mere? Lad os tage en snak og få afklaret dine ønsker til et fremtidigt job. Vi kalder løbende til samtale, så send din ansøgning og dit CV til os allerede i dag. Skriv til jobfyn@vkaren.dk, mrk. ”Vikar – Odense”. Har du spørgsmål, kan du ringe på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage kl. 09.00-16.00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 16/06/2022

Branche: Produktion, Lager og logistik, Transport og logistik, Bygge og anlæg, Kantine og køkken, Økonomi og regnskab, Teknik, Kontor, Serviceopgaver, Jern og metal, Håndværk

Ansøgningsfrist: 15/07/2022

Kontaktperson

Emilie Holm

Teamleder

E-mail: jobfyn@vkaren.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu