VKCONSULTING.DK søger en driftsassistent for MEC BioHeat&Power A/S i Holstebro

Fastansættelse

Vil du være med til at drive et affalds- og biomassefyret kraftvarmeværk, der leverer grøn energi og klimavenlig fjernvarme?

Om jobbet:

Hos MEC – Bioheat&Power er der 30 medarbejdere, som alle er organiseret i medstyrende grupper. Du og dine kolleger er ansvarlige for at drive og overvåge produktionsanlægget, og i den forbindelse indgår du i en 3-skift vagtordning sammen med 10 andre kolleger.

Dine primære opgaver:

  • Betjene SRO-anlægget og foretage rundering på anlæg og skærme
  • Kranarbejde
  • Udføre tilsynsopgaver
  • Modtage biobrændsel (halm og flis)
  • Udtage analyseprøver af restprodukter
  • Håndtering af affaldskontrol
  • Varetage forefaldne driftsrelaterede opgaver

Vi forventer:

Vi forventer, at du har relevant uddannelsesmæssig baggrund, for eksempel som industrielektriker, faglært maskinarbejder, smed eller erfaring som procesoperatør. Det er at foretrække, at du har kedelpassercertifikat, krancertifikat samt truckcertifikat, – hvis ikke, skal du efterfølgende erhverve certifikaterne.

Har du kendskab til SRO-anlæg, er det en fordel, men det er ikke et krav, men vi forventer, at du har en god forståelse for IT og behersker det på brugerniveau.

Din profil:

Du er nysgerrig og undersøgende på nye udfordringer og har gå på mod. Da du indgår i medstyrende grupper, er det vigtigt, at du har en ansvarlig indstilling til dit arbejde. Desuden trives du med, at arbejde i mindre teams og forstår, at bidrage konstruktivt til opgaveløsning. Du skal også være villig til at yde en ekstra indsats, når det er nødvendigt.

Som person er du positiv og indgår naturligt i et samarbejde med dine kollegaer og på tværs i organisationen. Du er omhyggelig, kvalitetsbevidst og har forståelsen for at det er vigtigt at anlægget fungerer optimalt.

Vi tilbyder:

Et spændende og alsidigt job, hvor du indgår i et team med dygtige og erfarne kollegaer, der lægger vægt på faglig sparring. Du får et job med faglige og personlige udfordringer, hvor du selv er med til at præge din hverdag og træffe beslutninger sammen med engagerede kollegaer i et uformelt miljø.

Attraktive ansættelsesvilkår med bl.a. pensionsordning og gode muligheder for efteruddannelse. Vi har en aktiv personaleforening og en personalepolitik, der understøtter et godt arbejdsmiljø.

Du vil blive modtaget af engagerede og hjælpsomme kolleger, som introducerer dig til opgaverne.

Om virksomheden:

MEC – BIOHEAT&POWER har siden 1993 leveret el til nettet og klimavenlig fjernvarme til ca. 20.000 husstande i Holstebro og Struer. Oprindeligt hed det ”Måbjergværket”, men nu er det en del af Maabjerg Energy Center. Det er et affalds- og biomassefyret kraftvarmeværk, som leverer grøn energi baseret på bl.a. affald, halm, træflis og biogas. Anlægget behandler ca. 180.000 tons affald om året – 33.000 tons halm og 28.000 tons flis på en separat linje. Der er installeret effekt på 28 MW el og en maksimal fjernvarme ydelse på 120 MJ/s. Fjernvarmeproduktionen dækker hovedparten af varmebehovet i Holstebro og Struer kommuner. Anlægget er løbende moderniseret, så vi producerer el og varme så effektivt som muligt og under størst muligt hensyn til miljøet.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående beskrivelse dine kvalifikationer og ønsker, hører vi gerne fra dig.
Send cv og ansøgning via linket i stillingsopslaget.
VKCONSULTING.DK varetager rekrutteringsprocessen. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Susanne Mørch Svendsen på 70201512 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/10/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion, Teknik

Ansøgningsfrist: 23/11/2022

Kontaktperson

Susanne Mørch Svendsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu