VKCONSULTING.DK søger en Kontormedarbejder til kundeservice for kunde i Odense

Vikariat

Har du lyst til at tale i telefon, og kan du ”smile gennem røret” og har du flair for IT – så se med her!

Om jobbet:

Vi søger for kunde i Odense-området en kontormedarbejder til kundeservice. Der er tale om et vikariat på 3 måneder med opstart 1. november 2021.

Stillingen er på fuld tid og arbejdstiden er mandag til fredag kl. 9.00-17.00.
Lørdagsarbejde vil forekomme ved ekstra travlhed fx Black Friday og jul.

Som kontormedarbejder i kundeservice er du først på telefonen, når virksomheder, chauffører og pakkemodtagere ringer ind med spørgsmål eller har brug for vejledning.

Opgaver:

  • Håndtering af indgående telefonopkald til afdelingen
  • Tasteopgaver
  • Informationssøgning i interne IT-systemer
  • Diverse telefonopkald til kunder og samarbejdspartnere
  • Forefaldende administrative opgaver

Vi forventer:

Du er evt. kontoruddannet, men din baggrund er ikke afgørende. Vigtigst er det, at du har lyst til at tale i telefon, og kan ”smile gennem røret”. Du har flair for IT og er vant til at bruge det som et vigtigt værktøj i din hverdag. Du er stærk i kommunikationen og har en god situationsfornemmelse og evnen til at sætte dig i andres sted. Du arbejder struktureret og selvstændigt og har gode samarbejdsevner. Du kan lide at have kontakt til mange forskellige typer af mennesker, og du brænder for at yde den bedst mulige service til alle.

Vi tilbyder:

Et spændende vikariat i en international virksomhed, hvor du bliver en del af et entusiastisk og dygtigt team i en afdeling, der er præget af samarbejde og en god fælles ånd. Dine nye kolleger vil naturligvis sørge for, at du får den bedst mulige oplæring i opgaverne.

Om virksomheden:

Virksomheden er en international logistikvirksomhed, som er en af de største pakkedistributører i Europa. Du bliver en del af et erfarent og dedikeret team på 5 medarbejdere i en afdeling, der er kendetegnet ved samarbejde, godt kollegaskab og en humoristisk omgangstone.

Ansøgningen:

Kan du svare ja til ovenstående og har dette din interesse, så en ansøgning og dit cv til mail@vkconsulting.dk, mrk.: ”Kontormedarbejder Odense” eller søg via linket. Ved evt. spørgsmål kan du kontakte Rekrutteringskonsulent Rikke Vojer Kern på 70152010 alle hverdage mellem kl. 9.00 og 16.00.

Vi holder løbende samtaler, så send gerne dit CV og din ansøgning allerede i dag!

Søg via dette link:
Kontormedarbejder til kundeservice

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 22/09/2021

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Ansøgningsfrist: 22/10/2021

Kontaktperson

Rikke Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu