VKCONSULTING.DK søger Receptionister til vikararbejde

Vikariat

Er du smilende i telefonen og trives du i en blæksprutterolle – så se med her!

Om jobbet:

Du bliver en central medspiller i den enkelte organisations reception, hvor du med smil på læben udfylder rollen som faglig blæksprutte.

Du skal varetage virksomhedens receptionistfunktion kombineret med mindre administrative opgaver:

  • Håndtering af alle indgående telefonopkald til virksomheden
  • Modtagelse af kunder og gæster
  • Besvare henvendelser pr. mail
  • Klargøring af mødelokaler, herunder forplejning og oprydning

Vi forventer:

Du er kontoruddannet eller har erfaring fra en lignende stilling, hvor du har haft daglig kundekontakt via telefon, mail og personligt. Har du erfaring med mindre bogholderiopgaver er det kun en fordel. Du har flair for IT, herunder Office pakken. Du har et stort overblik, kan holde mange bolde i luften og har gode kommunikationsevner på dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Din profil:

Du er udadvendt, møder folk med et smil og er kendt for at være serviceminded og hjælpsom af natur. Din måde at arbejde på er præget af struktur og engagement, og du trives i en stilling, hvor du tager ansvar og har en bred kontaktflade, både internt og eksternt. Din tilgang til dine opgaver er fleksibel og løsningsorienteret, og du arbejder selvstændigt og koncentreret med fokus på at give alle en imødekommende og venlig behandling. Du er fleksibel på både mødetider og timeantal, og er frisk på at udvide dit erhvervsnetværk ved arbejde hos flere forskellige virksomheder.

Vi tilbyder:

Et vikariat i en/flere spændende virksomhed(er), hvor du får en alsidig og udadvendt funktion i et professionelt miljø med gode kolleger. Vikariaterne kan være af varierende længde og med skiftende timeantal. Arbejdstiden kan være vekslende, men ligger typisk i tidsrummet kl. 7.30-17.00.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i dette vikariat, hører vi meget gerne fra dig. Send CV og en kort ansøgning via linket. Har du evt. spørgsmål, kan du kontakte Line Dybvald Askær på 70152010. Vi ser frem til at høre fra dig.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 30/11/2021

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu