VKCONSULTING søger dygtige kørselsdisponenter til transportvirksomhed i Vejle

Fastansættelse

Er du dygtig til at planlægge og koordinere, eller har du måske selv kørt som chauffør?

Om jobbet:

Vi søger til planlægning af transport i større dansk transportvirksomhed.

Der er tale om både dagvagt og eftermiddags-/aftenvagt
Arbejdstiden for dagvagten er kl. 08.00-16.00 og for eftermiddags-/aftenvagten kl. 14.00-22.00, begge stillinger mandag til fredag.
Der er tale om faste stillinger med opstart snarest mulig, men vi venter gerne på de rette personer.

Du får en central rolle, hvor din primære opgave vil være baseret på planlægning af ordrer til kunder i stålbranchen, herunder disponering af vogne og chauffører. Geografisk koordinerer du ture i hele Jylland samt på Fyn. Det er dig, der planlægger turene og sørger for, at dette gøres så optimalt som muligt ud fra fx geografi.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Planlægning af transportordre
  • Disponering af vogne, chauffører og gods
  • Klargøring af fakturaer
  • Udformning af læsselister
  • Forefaldende ad hoc-opgaver

Vi forventer:

Vi ser helst, at du har nogle års erfaring med lignende opgaver. Din uddannelse og baggrund er ikke afgørende – vigtigst er det, at du er dygtig til at planlægge og koordinere ruter, chauffører og gods. Du kan være uddannet disponent eller lignende, men en anden indgangsvinkel kan være, at du selv har kørt som chauffør og nu foretrækker en mere fast base i hverdagen. Du er naturligvis altid opmærksom på at planlægge turene bedst muligt økonomisk for virksomheden og har et solidt kendskab til det danske landkort.

Din profil:

Du er en positiv og udadvendt person med et stort engagement og servicegen. Du trives med arbejdstiderne og er fleksibel på din tid. Du er naturligvis stærk til at planlægge, tager ansvar for hele processen og er motiveret og selvdreven. Du er stærk i kommunikationen, da du dagligt er i kontakt med mange forskellige typer af menneske

Vi tilbyder:

En fast stilling i en stor og velrenommeret transportvirksomhed med afdelinger over hele landet. Du får en særdeles selvstændig hverdag med høj grad af frihed under ansvar, hvor du selv er med til at præge og prioritere dine opgaver. Miljøet er kendetegnet ved en uformel kultur og godt kollegaskab.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, hører vi gerne fra dig hurtigst muligt. Send en ansøgning og CV til mail@vkconsulting.dk, mrk. ”Kørselsdisponent”. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 04/11/2021

Lokation: Jylland

Branche: Transport og logistik

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu