VKCONSULTING søger en ambitiøs Salgschef

Fastansættelse

Vi søger en salgschef, som kan løfte salget til et højere niveau gennem en målrettet salgsstyring af syv passionerede sælgere

Om jobbet:

VKCONSULTING søger for Ellegaard Components A/S områdets mest ambitiøse salgschef, som besidder et drive og engagement, der gør dig i stand til at skabe de ønskede resultater.

Vi søger en salgschef, som kan løfte salget til et højere niveau gennem en målrettet salgsstyring af syv passionerede sælgere. Samtidig viser du gerne vejen ved at gå forrest. Virksomheden arbejder indenfor konkrete produktgrupper, som man forventer, at du kan optimere. Gennem drive og engagement evner du at motivere salgsteamet og give dem den nødvendige opbakning i form af veldokumenterede mål og gennemarbejdet salgsmateriale. Du besidder en god forretningsforståelse og er fortrolig med udarbejdelse af tilbud samt præsentationer på et professionelt niveau.

Der påregnes 20-40 rejsedage årligt.

Vi forventer:

Du har en relevant uddannelse inden for afsætning og eventuel markedsføring. Du har tidligere arbejdet i en professionel eksportvirksomhed, hvor du har bidraget til en solid vækst. Du kan gennem tidligere opnåede resultater dokumentere dine kompetencer indenfor følgende områder:

  • Kundesegmentering
  • Salgsledelse
  • Målsætning
  • Planlægning
  • Opfølgning

Din profil:

Du har gode kommunikationsevner og kan begå dig i alle sociale sammenhænge og forstår vigtigheden af at performe gennem andre. Du har en personlighed og engagement, som motiverer andre og som gør, at du har nemt ved at skabe relationer til både kunder, kollegaer og medarbejdere. Du er velfunderet inden for IT og benytter dette i alle aspekter af dit arbejde. Du taler flydende engelsk, og kan du begå dig på tysk, er det en fordel. Derudover er du:         

  • Ambitiøs
  • Initiativrig
  • Ansvarsbevidst
  • Struktureret

Du har eventuelt en teknisk indsigt, hvilket ikke er et krav, men en fordel. Du er serviceminded og har forståelsen for gode relationer, og hvordan disse skabes og opretholdes.

Vi tilbyder:

En afvekslende og udfordrende stilling med faglige og personlige udviklingsmuligheder. Du bliver en del af ledelsen og vil indgå i et tæt samarbejde med den administrerende direktør.

Virksomheden har en klar strategi for vækst, hvor alle er dedikeret til deres job og dette fælles mål.

Løn og ansættelse

Lønnen forhandles individuelt og vil afspejle dine kompetencer, samt deres krav til dig.

Ansættelses vil være snarest, men vi har tid til at vente på den rette.

Om virksomheden:

Ellegaard Components A/S er leverandør af transport løsninger til store dele af industrien indenfor fødevarer, transport og logistik, landbrug, recycling, bulk og medico. Virksomheden er i en fase, hvor man har udarbejdet klare strategiske mål om vækst på såvel eksisterende som nye markeder over de næste 2-4 år. Du kan læse om virksomheden på www.ellegaard.com.

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Ambitiøs Salgschef

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 18/05/2021

Lokation: Jylland

Branche: Salg, indkøb og marketing

Kontaktperson

Pia Christensen

Chefkonsulent

E-mail: pia@vkaren.dk

Luk menu