VKCONSULTING søger en bæredygtighedskoordinator med kvalitetsviden til KA Interiør A/S, Grindsted

Fastansættelse

Brænder du for bæredygtighed? Og er du struktureret, motiveret og handlekraftig? Så er du måske den nye bæredygtighedskoordinator til KA Interiør!

Om jobbet:

KA Interiør A/S søger til en nyoprettet stilling en struktureret, motiveret og handlekraftig bæredygtighedskoordinator med teknisk flair, hvis primære opgave er at tilføre en bæredygtig profil for virksomheden samt sikre fastholdelse af den høje kvalitet i produkterne.
KA Interiør er dansk design og håndværk indenfor produktion af skræddersyet skydedøre, der ud fra kundens individuelle ønske, tilpasser en unik løsning. KA Interiør er førende på interiørintegration af IT tegne-systemer og en ledende leverandør af skydedørs garderobeløsninger i Skandinavien.

Med reference til Factory Manager får du ansvaret for at koordinere alle kvalitets aktiviteter, så KA’s kunder får den bedste kvalitetsoplevelse og at alle produkter og processer lever op til gældende lovgivning og forventningerne til bæredygtighed.
Du får en bred berøringsflade såvel internt som eksternt. Du arbejder tæt sammen med PTA, indkøb, produktion og marketing. Eksternt får du kontakt med såvel leverandører, kunder, myndigheder, testinstitutter, interesseorganisationer og eksterne rådgivere.

Du får ansvaret for:

 • Udarbejde miljøvaredeklarationer (EPD) og livscyklus analyser (LCA) for produkter i et system, hvor også kunder selv kan tilgå/hente data
 • I samarbejde med ledelsen at udarbejde og gennemføre KA’s bæredygtigheds og ESG-målsætning
 • Support til interne kollegaer, samarbejdspartnere og konsulenter i forbindelse med spørgsmål omkring bæredygtighed eller kvalitet
 • Opbygning af miljøledelse herunder miljøregnskab og evt. miljømærkninger som f.eks. EU-Blomsten eller Svanemærkning
 • Opdatering og udbygning af kvalitetssystem i henhold til ISO 9001:2015, herunder konstant forbedring af kvalitet gennem f.eks. kvalitetsbeskrivelser og –procedurer
 • Videreudvikling af den høje kvalitet og udarbejdelse af kvalitetsopfølgning på tværs af organisationen
 • Vedligehold af PEFC® certificering, samt sikre positive auditeringer
 • Udarbejdelse af 3D-tegninger i SolidWorks, samt implementering af dokumentstyring heraf
 • Sparringspartner på tekniske løsninger i produktionen, som en del af produktionsteamet
 • Ad hoc-opgaver

Vi forventer:

Vi forestiller os, at du har en relevant teknisk uddannelse, og erfaring fra inventar eller møbelbranchen er en fordel. Hovedsagen er dog, at du har interesse og flair for at arbejde med inventar, bæredygtighed, kvalitet, lovgivning og miljø. Du behersker Office-pakken, 3D-tegneprogram (gerne SolidWorks) samt dansk og engelsk i både skrift og tale.

Din profil:

Du er systematisk, analytisk, struktureret og ansvarsbevidst. Du er en teamplayer med gode kommunikationsevner og gennemslagskraft. Du arbejder selvstændigt og har et godt overblik og det er ikke uvant for dig at være drivmotoren i projekter. Derudover er du imødekommende og åben, da din berøringsflade i organisationen er stor. Du tager ejerskab for de enkelte opgaver og trives godt med frihed under ansvar.

Vi tilbyder:

En spændende nyoprettet stilling i en flad organisation ledelsesmæssigt, hvis tilgang er pragmatisk og forretningsorienteret. En virksomhed i vækst, hvor arbejdsmiljøet er dynamisk og uformelt, og beslutningsvejene er korte. Du bliver også del af en større og international virksomhed, der værdsætter god kultur og kvalitetsniveau højt, blandet med en jysk ydmyghed.

Desuden tilbydes du:

 • Et udfordrende job med selvstændigt ansvar i en virksomhed, hvor værdier som kompetence, gensidig respekt og kvalitet vægter højt
 • Frihed under ansvar til at udføre din stilling og forme dine egne opgaver
 • Gode muligheder for personlig og faglig udvikling
 • Engagerede og kompetente kollegaer
 • Pension, sundhedsforskning og madordning
 • Løn efter kvalifikationer

Om virksomheden:

KA Interiør leverer primært til anerkendte forhandlere i køkkenbranchen i Nordeuropa. Med højteknologisk og effektiv produktion og især en dedikeret medarbejderstab, har KA Interiør markedets korteste leveringstid. KA Interiørs skydedørsskabe er dansk design og håndværk når det er bedst. Læs mere om KA Interiør her.

Ansøgningen:

VKCONSULTING er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst din ansøgning og dit CV via dette stillingsopslag. Vi afholder samtaler løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern på tlf. 7015 2010 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/10/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 23/11/2022

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu