VKCONSULTING søger en dygtig bogholder til en fuldtidsstilling

Fastansættelse

For vores kunde i Horsens søger vi en erfaren bogholder

Om jobbet:

Du ansættes som vikar med henblik på fastansættelse i virksomheden. Opstart hurtigst mulig.

Du bliver en del af finansafdelingen, og dine primære ansvarsopgaver er indberetning samt afstemning af moms.

Øvrige opgaver:

  • Indberetning af Intrastat
  • Bogføring af bilag
  • Kursreguleringer
  • Periodiseringer
  • Afstemninger
  • Ad hoc-opgaver

Vi forventer:

Det er et krav, at du har en bred viden omkring moms nationalt/internationalt, derudover almen erfaring med bogholderi, og du brænder for dit fag. Vi forventer, at du en habil bruger af IT, herunder MS Office pakken. Har du erfaring med SAP, vil det være en klar fordel, men ikke et krav. Du behersker engelsk i skrift og tale.

Din profil:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser. Det er naturligt for dig at tage ejerskab for egne opgaver, og du er god i kommunikationen og serviceminded over for såvel interne som eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fast stilling med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og hvor du bliver en del af en spændende og international virksomhed. Du indgår i en afdeling, der er præget af en god teamånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send et cv og en kort ansøgning til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Bogholder”. Vi forventer at afholde samtaler løbende. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Pia Christensen alle hverdage mellem kl. 9.00-14.00 på 70201512.

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 23/02/2021

Lokation: Jylland

Branche: Økonomi og regnskab

Ansøgningsfrist: 15/03/2021

Kontaktperson

Pia Christensen

Chefkonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu