VKCONSULTING søger en dygtig teamleder til Ministry of Snus

Fastansættelse

Drømmer du om et job som teamleder i en international virksomhed i rivende udvikling? Har du ledelseserfaring, er ambitiøs og elsker udfordringer? Så læs med her!

Om jobbet:

Vi søger en erfaren teamleder, som har lyst til at indgå i en spændende produktion med mange udfordringer og komplekse opgaver. I tæt samarbejde med produktionschefen bliver du en vigtig del af et stærkt team med ansvar for den daglige ledelse af produktionen. Det forventes, at du tilbringer en del af din tid i produktionen, hvor du skal sikre en effektiv og LEAN-orienteret produktion og kvalitet samt medarbejdertilfredshed og godt arbejdsmiljø.

Vi forventer:

Du har en teknisk uddannelse eller ledelseserfaring erhvervet fra lignende job, gerne procesindustri som eks. Pharma/Life Science eller drikke- fødevarebranchen. Du forstår at efterleve krav til en høj produktivitet, kvalitet og medarbejdertilfredshed. Vi forventer at du er fortrolig med IT, gerne Excel og ERP-systemer. Du tilbringer en del af din tid i produktionen og forstår at skabe resultater sammen med teamet. Det er derfor vigtigt at du er inddragende, god til at kommunikerer, give feedback og er en motiverende type.

Din profil:

  • Du har en relevant produktionsteknisk baggrund og ledelseserfaring.
  • Du arbejder systematisk både med ledelse, dataopsamling og LEAN-processer.
  • Du er en resultatorienteret teamplayer, som er synlig og udadvendt.
  • Du har gode kommunikationsevner og formår at inddrage og motivere.
  • Du trives i et omskifteligt miljø og bevarer overblikket.
  • Du er fleksibel og tager også telefonen udenfor normal arbejdstid.
  • Du sikrer et godt arbejdsmiljø og går forrest med positivitet og engagement.

Dine arbejdstider er på daghold, men da du er leder for 2 hold skift inkl. weekend skal du være indstillet på at stå til rådighed uden for normal arbejdstid. Dette forekommer dog ikke ofte. Ud over ledelsesopgaver, vil der være mulighed for at deltage i udvikling af nyt produktionsudstyr og indgå i implementering af nye systemer.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af et team der brænder for deres fagområder i en kompleks produktion med branche vækst og udvikling. Stillingen er spændende og du får rig mulighed for at udvikle dine personlige- og faglige egenskaber i et selvstændigt og dynamisk job. Du bliver en del af en virksomhed med fokus på trivsel, vækst og udvikling. Løn aftales efter kvalifikationer.

Om virksomheden:

Ministry of Snus er en selvstændig del af Mac Baren Tobacco Company A/S, der fremstiller en række forskellige røgfri tobakker på deres fabrik i Svendborg. Virksomheden er kendt for sin passion, innovative tankegang og kompromisløse produktkvalitet, hvor den faglige kulturarv og de grundlæggende værdier går helt tilbage til 1826. Ministry of Snus arbejder målrettet på at forbedre bæredygtigheden. Derfor er alle dåser produceret lokalt i Danmark og fremstillet af 100% genanvendeligt plast.

Læs mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig så hurtigt som muligt. Send CV og en kort ansøgning via linket. Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, så snart det rigtige match er fundet. Har du evt. spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 08/06/2022

Lokation: Fyn

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 06/07/2022

Kontaktperson

Line Dybvad Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu