VKCONSULTING søger en Indkøbsassistent for Jorgensen Engineering A/S

Fastansættelse

Har du erfaring med indkøb af tekniske komponenter? Så tilbydes du et barselsvikariat med potentiale, hvor du udfordres på dine forhandlingsevner i en dynamisk virksomhed med stor international kontaktflade

Om jobbet:

Jorgensen Engineering A/S udvikler og producerer komplekse tekniske løsninger til fødevare-, pet food- og healthcare-industrien. Virksomheden er beliggende i ny og arkitektonisk spændende bygning i Tietgenbyen i udkanten af Odense. Vi søger en barselsvikar med tiltrædelse snarest mulig og indtil august 2022. For den rette person er der meget gode muligheder for fastansættelse.

Du får indkøb af mekaniske komponenter til produktionen som fokusområde. Virksomheden arbejder med flere af de store brands inden for fødevarer, pet food og healthcare, med kvalitet og langvarige kunderelationer som nogle af de væsentlige nøgleord. Du indgår i et meget tæt samarbejde med indkøbschefen og fabrikschefen samt to andre indkøbere.

Primære opgaver:

Indkøb / outsourcing:

• Indkøb af råvarer og standardvarer til produktionen
• Indkøb af laserskårne dele samt dreje- og fræsedele
• Indkøb af kontovarer (forbrugsvarer), boltevarer, m.m. til lager
• Indkøb på rammeaftaler
• Opdatering af priser i rammeaftaler
• Indhentning af tilbud fra underleverandører
• Daglig kontakt og opfølgning med underleverandørerne
• Håndtering af og opfølgning på reklamationssager
• Daglig opfølgning på bestilte varer via rykkerlister
• Optælling og stikprøvekontrol af varelager i samarbejde med lager
• Lejlighedsvis indkøb af varer til el/automationsafdelingen

Varer og styklister:

• Vedligeholdelse af varekartotek
• Oprettelse af indkøbsvarer, lagervarer og producerede varer
• Oprettelse af nye varenumre fra tegning
• Vedligehold af priser og lokationer

Du får reference til indkøbschefen, men får til daglig en bred kontaktflade, hvor du samarbejder tæt med dine øvrige kolleger vedr. projekter, tidsplaner, deadlines og prioritering af køb til aktiviteterne. Der er også mulighed for at indgå i LEAN optimeringsprojekter.

Vi forventer:

Du har en baggrund som indkøber til industri/produktion og dermed indsigt i indkøb af mekaniske komponenter, og du er fortrolig med at læse tekniske tegninger. Du har erfaring med Office-pakken, herunder Excel og gerne erfaring med mindst ét ERP-system. Det kunderelaterede og internationale miljø fordrer økonomisk flair samt forhandlingsevner og gode kommunikationsevner på dansk og engelsk.

Vi forventer en positiv og fleksibel indstilling, da der løbende vil være diverse ad hoc-opgaver.

Din profil:

Din profil er kendetegnet ved en god portion energi, talent og humor – og dertil en høj stresstærskel. Du er en teamplayer, men kan også arbejde selvstændigt. Desuden har du den fornødne vedholdenhed og målrettethed, der skal sikre Jorgensen synlige resultater inden for indkøb. Du har styr på dine egne opgaver og overholder deadlines.

Vi tilbyder:

Et barselsvikariat med mulighed for fastansættelse, hvor du får en meget selvstændig og krævende stilling med store frihedsgrader, spændende udfordringer og udviklingsmuligheder i en dynamisk, uformel og fleksibel virksomhedskultur med korte beslutningsveje. Du vil arbejde sammen med engagerede og dygtige kolleger som sørger for en grundig oplæring og introduktion til opgaverne.

Om virksomheden:

“Jorgensen Engineering develops, produces and markets equipment and complete packaging handling systems for the food, pet food, pharmaceutical and infant formula industries. Our mission: We are a customer oriented company, and through competent, flexible and creative employees we create innovative and profitable solutions. Our vision and values: We want to be the leading brand and the preferred partner for complete plants within packaging handling — primarily for the food industry. We want to be an attractive workplace, which attracts and retains competent and dedicated employees. Our core values: Trust, safety, presence, service and flexibility guide the way we work with our customers and stakeholders. And with each other.”

Se mere på www.jorgensen.dk

Ansøgningen:

VKCONSULTING varetager udvælgelsen til denne stilling. Matcher ovenstående beskrivelse med dine kvalifikationer og ønsker, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv med relevante bilag til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Indkøbsassistent”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70152010. Ansættelse er snarest, men vi venter gerne på den rette. Samtaler vil blive afholdt løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk    

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 24/03/2021

Lokation: Fyn

Branche: Salg, indkøb og marketing, Kontor

Ansøgningsfrist: 24/04/2021

Kontaktperson

Marianne Rishede

Rekrutteringskonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu