VKCONSULTING søger en Kalibreringstekniker til pipette lab for Element Metech A/S

Fastansættelse

Har du teknisk forståelse og og lyst til at blive del af et velfungerende pipette team? Så se med her

Om jobbet:

Som kalibreringstekniker er dine opgaver at kalibrere, servicere og justere pipetter og udstyr og rådgive kunder omkring kalibrering primært i in-house lab, men on-site opgaver forekommer også. Du varetager desuden en række administrative opgaver.

Vi forventer:

Du kan have forskellige indfaldsvinkler til jobbet, men vi forestiller os en baggrund som laborant, måletekniker, bioanalytiker eller anden relevant uddannelse. Du har erfaring med kalibrering af pipetter og måleudstyr, har teknisk forståelse og er vant til at begå dig i industrien blandt kunder, som lytter til dine input. Du har forståelse for dokumentationskrav – og helst kendskab til – dokumentationspraksis (GDP) og god fremstillingspraksis (GMP) ligesom kvalitetsstyring og akkreditering heller ikke er ukendte begreber for dig. Du er rutineret i MS Office, særligt Excel og udtrykker dig sikkert på både dansk og engelsk.

Din profil:

Personligt er du udadvendt og har god forståelse for kundekontakt. Du er selvstændig og god til at danne overblik i planlægningen af din arbejdsdag. Og samtidig er du en udpræget teamplayer, som får – og giver energi – i den faglige sparring og vidensdeling med dine kollegaer. Du arbejder metodisk, struktureret og er meget kvalitetsbevidst i løsningen af dine opgaver.

Vi tilbyder:

Du får arbejdsplads på Helgeshøj Allé i Taastrup og bliver en del af et mindre, velfungerende pipette team. Du får i alt ca. 30 kvalitetsbevidste og højt specialiserede kollegaer og en dynamisk teamleder, som har en åben og anerkendende ledelsesstil. Arbejdspladsen byder på gode og ordnede arbejdsforhold, med stort fokus på den enkelte medarbejders trivsel og udvikling. Der er en høj anciennitet blandt medarbejderne, en positiv atmosfære og uformel omgangstone samt en kantineordning, som er værd at fremhæve.

Om virksomheden:

Din fremtidige arbejdsplads udmærker sig med over 70 år i branchen og er førende leverandør indenfor akkrediteret kalibrering og validering af måleudstyr i Danmark. Du bliver en del af en amerikanskejet vækstvirksomhed med afdelinger i Esbjerg, Lem, Karup og Taastrup og samlet over 100 ansatte.

Se mere på www.elementmetech.com

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Vi afholder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Skytte, alle hverdage.

Søg via dette link:
Kalibreringstekniker

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/09/2021

Lokation: Sjælland

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 06/10/2021

Kontaktperson

Anne Mette Skytte

Kunde- og personalekonsulent

E-mail: ams@vkaren.dk

Luk menu