VKCONSULTING søger en Key Account Manager til STOK Emballage i Sorø

Vikariat

Har du erfaring med B2B-salg, en vilje af stål og evnen til at se muligheder? Så læs med her!

Om jobbet:

Som Key Account Manager hos STOK Emballage får du eget distrikt i Storkøbenhavn inkl. Vestegnen og Roskilde med ansvar for nysalg, mersalg, udvikling og vedligehold af eksisterende kunder. Du opbygger og fastholder gode relationer, hvor du rådgiver om løsninger og muligheder indenfor emballage og innovative pakkeløsninger. Jobbet indeholder alle elementer fra budget- og resultatansvar, udarbejdelse af tilbud, salg og udvikling af kundeportefølgen.

Vi forventer:

  • Har et stort drive og engagement i forhold til udviklingen af eget distrikt
  • Er tillidsskabende, agerer professionelt og forstår at identificere en problemstilling
  • Trives i den udadvendte, relationsskabende rolle og har dokumenteret salgserfaring
  • Er købmand i DNA’et med stor kommerciel- og økonomisk forståelse
  • Er struktureret og forstår vigtigheden af en opdateret kalender og pipeline mv.
  • Har solidt kendskab til Microsoft Office pakken inkl. Excel

Din profil:

Dit fundament er i orden med erfaring indenfor B2B-salg, hvor dit fokus er rettet mod de gode, længerevarende kunderelationer. Branchekendskab er en stor fordel, men ikke et krav. Du er analytisk og forstår at sætte dig ind i kundens behov, så I lykkes sammen! I dagligdagen er du den ”ensomme kriger” på togt og trives med en høj grad af selvstændighed og frihedsgrader under ansvar. Du bliver en del af et salgsteam med udpræget vindermentalitet og du vil være et rigtig godt match, hvis du også er positiv og opsøgende i din tilgang og har begge ben solidt plantet på jorden. Du motiveres af at levere værdiskabende resultater og er stærkt drevet af at være på forkant med nye og innovative pakkeløsninger hos dine kunder.

Vi tilbyder:

En attraktiv lønpakke og fuldt udstyret hjemmearbejdsplads og evt. firmabil stilet til rådighed, da du arbejder ud fra din bopæl. Kulturen i STOK Emballage er præget af en flad organisation kendetegnet af korte beslutningsveje, direkte kommunikation og en åben dialog, hvor problemer løses uformelt.

”Med mig som nærmeste leder vil du opleve en ærlig dialog, masser af støtte og god sparring i dagligdagen. Du bliver en del af et team, hvor alle går på banen for at vinde og vi vil have det sjovt – også når det går stærkt” fortæller Kim Rasmussen, Salgschef Øst.

Om virksomheden:

STOK Emballage har hovedkvarter i Langeskov på Fyn, salgskontor i Sorø samt papproduktion i Middelfart og Vejle. Du bliver en del af en moderne arbejdsplads, hvor det gode arbejdsmiljø vægtes højt. STOK Emballage er en salgsdreven virksomhed med fokus på kunder, købmandsskab og ikke mindst sustainability og arbejder løbende på at minimere CO2-aftrykket i både administrationer, lagre og produktion.

Ansøgningen:

Vil du være en del af en spændende virksomhed, vil vi glæde os til at læse din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Marlene Bak på tlf. 70152010 alle hverdage ml. kl. 9.00 og 16.00 Der vil løbende blive afholdt samtaler, så tøv ikke med at søge.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/10/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Salg, indkøb og marketing

Ansøgningsfrist: 23/11/2022

Kontaktperson

Marlene Bak

Rekrutteringschef

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu