VKCONSULTING søger en kreditorbogholder med lønerfaring til en produktionsvirksomhed i Odense

Vikariat

Er du erfaren i kreditorbogholderiet og er du vant til at lave løn? Så læs hele stillingsopslaget her!

Om jobbet:

For vores kunde, søger vi en kreditorbogholder til et vikariat på 2-3 måneders varighed, med rigtig god mulighed for forlængelse. Der er tale om en fuldtidsstilling og hurtig opstart, gerne april.

Du bliver en del af bogholderiet og dine primære ansvarsopgaver vil være:

  • Bogføring af kassebilag
  • Afstemning til bank
  • Bogføring af kreditor bilag
  • Registrering af kreditor faktura
  • Kreditorbetalinger
  • Afstemning af kreditorer
  • Lave løn funktionær + timeløn
  • På sigt controller opgaver

Vi forventer:

Det er et krav, at du har god erfaring med kreditorbogholderi, gerne fra en produktionsvirksomhed. Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag, har erfaring med at lave løn. Vi forventer, at du er en habil bruger af IT, herunder Excel. Har du erfaring med ERP-systemer, vil det være en fordel.

Din profil:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et vikariat med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og du bliver en del af en spændende produktionsvirksomhed i Odense. Du kommer til at arbejde tæt sammen med CFO’en, som du også sidder sammen med på administrationsgangen. Du vil få muligheden for at arbejde i en virksomhed hvor ancienniteten er høj, kollegaerne er engagerede, og hverdagen er præget af en god teamånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send dit CV og en kort ansøgning til mail@vkconsulting.dk, mrk. ”Kreditorbogholder Odense”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Rikke Vojer Kern alle hverdage på telefon 70152010.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 04/04/2022

Lokation: Fyn

Branche: Økonomi og regnskab

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu