VKCONSULTING søger en kreditorbogholder til stor international virksomhed i Trekantområdet

Vikariat

Har du styr på fakturaindscanning og kreditorbogholderi? Så læs med her!

Om jobbet:

For vores kunde, søger vi en kreditorbogholder til et vikariat på 2-3 måneders varighed. Der er tale om hurtig opstart, gerne start marts.

Du bliver en del af bogholderiet og dine primære ansvarsopgaver er kreditorbogholderi, herunder:

  • Faktura indscanning
  • Afstemning af bank
  • Betalinger
  • Ad hoc-opgaver samt assistance i afdelingen

Vi forventer:

Det er et krav, at du har god erfaring med kreditorbogholderi, gerne fra en stor virksomhed.
Du har en regnskabsfaglig god forståelse og er engageret i dit fag. Vi forventer, at du en habil bruger af IT, herunder Officepakken og Share-point. Du har en god systemforståelse og har med fordel tidligere brugt Navision/Business Central og et fakturascanningsprogram, gerne Document Capture.
Du er mobil og har egen bil, da vi har kontorer på flere lokationer. Du behersker engelsk på et professionelt niveau i både skrift og tale.

Din profil:

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejdsorienteret og imødekommende. Som person er du empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser. Du har et positivt mindset og er vant til stramme deadlines, samtidigt med der holdes mange bolde i luften.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et vikariat med mulighed for udvikling af dine kompetencer, og hvor du bliver en del af en spændende og stor virksomhed i Trekantområdet. Du indgår i en afdeling med engagerede kollegaer, der er præget af en god teamånd og faglig professionel tilgang til opgaverne.
Løn forhandles på baggrund af kvalifikationer.

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send dit CV og en kort ansøgning via linket eller til mail@vkconsulting.dk, mrk. ”Kreditorbogholder”. Har du konkrete spørgsmål, kan du kontakte Rikke Vojer Kern alle hverdage på telefon 70152010.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 22/02/2022

Lokation: Fyn, Jylland

Branche: Økonomi og regnskab

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu