VKCONSULTING søger en kvalitetsingeniør for IRD FUEL CELLS A/S

Fastansættelse

Er du kvalitetsbevidst og brænder du for at systematisere, udvikle og drive ISO-processer med høje krav til dig selv og dine omgivelser?

Om jobbet:

Du bliver en del af en ambitiøs QHSE-afdeling, der har fokus på høj kvalitet, sundhed, sikkerhed og bæredygtige processer.

IRD Fuel Cells leverer brændselscellekomponenter til bilindustrien, hvor kvalitetskravene er høje. For at sikre disse standarder, søger vi en kvalitetsingeniør til vedligeholdelse og udvikling af ISO9001 kvalitetsledelsessystemet.

I samarbejde med det øvrige kvalitetsteam og interne auditorkorps skal du arbejde selvstændigt og indgå i forskellige projektgrupper, der understøtter certificeringsarbejdet. Hermed skal du sikre overvågningen af kvaliteten i produktionen, hvor ISO9001 processerne skal bidrage til, at IRD Fuel Cells kan IATF16949 certificeres i 2023. Du får følgende primære ansvarsområder:

  • Vedligeholde og udvikle ISO9001 processerne
  • Overvåge og sikre compliance i produktionen til ISO9001
  • Arbejde tæt sammen med kvalitetsteamet som arbejder med IATF16949

Vi forventer:

Uddannelsesmæssigt kan din baggrund være ingeniør, tekniker eller andre relevante indfaldsvinkler, med et bredt systemkendskab. Erfaringsmæssigt har du f.eks. arbejdet som kvalitetsingeniør med erfaring indenfor ISO9001. Det er en fordel, hvis du har kendskab til IATF16949. Vi forventer, at du har erfaring med kvalitetsstyring fra en produktionsvirksomhed med kendskab til LEAN, Kaizen, 5S og mestrer engelsk på forretningsniveau.

Din profil:

For at være en succes i denne stilling er det vigtigt, at du kan formidle og kommunikere tværfagligt. Du spreder god energi, er empatisk og har en positiv tilgang til dine omgivelser. Stillingen kræver, at du har flair for at arbejde fokuseret med en struktureret tilgang til problemstillinger. Du er analytisk og trives med datahåndtering og dokumentation samt mestrer at sætte ting i system. Du kan lide balancen mellem at arbejde selvstændigt og at indgå i projektgrupper, når du understøtter certificeringsarbejdet.

Du bliver ambassadør ud til resten af IRD FUEL CELLS igennem de standarder, du lægger og din moralske tilgang til kvalitet. Det vil derfor være en fordel, at du også er serviceminded overfor dine kollegaer og stiller ekstra høje krav til kvalitet.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af en spændende QHSE-afdeling og et engageret kvalitetsteam, hvor der er arbejdes med banebrydende teknologi i et højteknologisk miljø. IRD FUEL CELLS er en dynamisk og innovativ spiller, med fokus på energirigtige løsninger på det globale marked. Arbejdsmiljøet er præget af en ”højt til loftet” ånd med stærke værdier og gode omgivelser i åbne og tidssvarende lokaler. Der er gode personaleforhold og virksomheden er kvalitets- og arbejdsmiljøcertificeret hhv. ISO9001 og ISO45001 samt forventer at blive certificeret i ISO14001 i 2022 samt IATF16949 i 2023.

Om virksomheden:

IRD FUEL CELLS A/S er et entreprenant og ambitiøst ISO 9001 certificeret udviklings- og produktionsselskab. Siden 1996 fokuserer virksomheden på dynamisk og innovativt at udvikle og producere energirigtige løsninger igennem brændselscellekomponenter til det globale marked. IRD FUEL CELLS A/S er arbejdsmiljøcertificeret ud fra ISO 45001 og er placeret i Tietgenbyen ved Odense.

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Kvalitetsingeniør

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 06/07/2021

Lokation: Fyn

Branche: Teknik

Kontaktperson

Marlene Bak

Rekrutteringschef

E-mail: marlene@vkaren.dk

Luk menu