VKCONSULTING søger en Kvalitetskoordinator for IRD FUEL CELLS A/S

Fastansættelse

Er du kvalitetsbevidst, brænder du for at systematisere og strukturere processer, og stiller du høje krav til dig selv og dine omgivelser?

Om jobbet:

IRD FUEL Cells A/S oplever stigende ordretilgang og søger dig, som sørger for, at IRD FUEL CELLS A/S kan IATF16949 certificeres i 2023. Som kvalitetskoordinator bliver du en del af virksomhedens ambitiøse QHSE afdeling. I jobbet vil du indgå i forskellige projektgrupper som understøtter certificeringsarbejdet, hvor dine primære ansvarsområder bliver at:

  • Sikre IRD FUEL CELLS A/S kan IATF16949 certificeres i 2023
  • Sikre compliance til bilindustriens IATF16949 standard
  • Opbygge og vedligeholde IATF16949 dokumentation
  • Opbygge og vedligeholde PPAP dokumentation
  • Klargøre dokumenter og lave revisionsstyring

Som ny i stillingen vil din første opgave være at udarbejde og vedligeholde PPAP dokumentation.

Vi forventer:

Din baggrund kan være ingeniør (Master/Bachelor), diplomingeniør, laborant eller andre relevante indfaldsvinkler uddannelsesmæssigt. Erfaringsmæssigt har du relevant baggrund inden for industrien, eksempelvis fra delkomponentsfabrikker eller underleverandører til bil- &vindmølleindustrien eller andre produktionsvirksomheder, som er IATF16949 certificeret, hvor du har brugt dine analytiske kompetencer eller arbejdet med kvalitetsstyring. Uanset din baggrund er det vigtigste, at du har et bredt systemkendskab til IATF16949, ISO9001 og LEAN processer, samt er certificeret i PPAP eller har arbejdet med PPAP.

Din profil:

For at være en succes i denne stilling forventes det, at du bl.a. er empatisk, har god energi og et godt humør. Stillingen kræver, at du har flair for at arbejde systematisk, har en analytisk tilgang til problemstillinger, analyserer datamængder og mestrer at sætte ting i system. Du kan lide balancen mellem at arbejde selvstændigt i et højteknologisk miljø, samt at indgå i projektgrupper, når du understøttercertificeringsarbejdet. Du bliver ambassadør ud til resten af IRD FUEL CELLS A/S igennem de standarder, du lægger og din moralske tilgang til kvalitet. Det vil derfor være en fordel, at du også er serviceminded overfor dine kollegaer og stiller ekstra høje krav til kvalitet.

Vi tilbyder:

En ansættelse i QHSE afdelingen hos IRD FUEL CELLS A/S, hvor du vil arbejde i et højteknologisk miljø i en spændende virksomhed, der er dynamisk og innovativ med fokus på energirigtige løsninger til det globale marked. Virksomheden har åbne og tidssvarende lokaler, gode personaleforhold og er arbejdsmiljøcertificeret ud fra ISO45001.

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Kvalitetskoordinator til IRD FUEL CELLS A/S

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/04/2021

Lokation: Fyn

Branche: Teknik

Kontaktperson

Stefan Møller

Rekrutteringskonsulent

E-mail: stefan@vkaren.dk

Luk menu