VKCONSULTING søger en kvalitetsmedarbejder til højt specialiseret produktionsvirksomhed

Fastansættelse

Har du solid erfaring med kvalitet og tilhørende kvalitetsværktøjer, og har du lyst til at servicere kunder på højt teknisk niveau, er du måske vores nye kvalitetsmedarbejder?

Om jobbet:

Til nyoprettet stilling i kvalitetsafdelingen søger vi en struktureret og kvalitetsbevidst medarbejder, der skal være med til at kvalitetssikre fremtidens fjernvarmeanlæg.

Du bliver en del af et velfungerende kvalitetsteam, der i det daglige sikre, at drifts- og kunderelaterede kvalitetsaktiviteter bliver håndteret i hele værdikæden. Det overordnede formål er at reducere fejl og bidrage til at sikre vores høje kvalitetsniveau.

Opgaverne vil bl.a. være:

  • Udgangskontrol i produktionen
  • Registrering af returvarer i IT-system
  • Oprette reklamationer af defekte komponenter til underleverandører
  • Ad hoc opgaver i kvalitetsafdelingen

Vi forventer:

Der kan være flere indgange til jobbet. Det vigtigste er, at du kommer med god teknisk forståelse og praktisk erfaring. Vi lægger desuden vægt på, at du kan læse tegninger/diagrammer og er bekendt med brugen af kvalitetsværktøjer, ligesom IT på brugerniveau vil være en fordel. Sprogligt kan du desuden begå dig på engelsk på brugerniveau. Som person er struktureret og kan holde hovedet koldt i pressede situationer. I hverdagen vil du få en stor kontaktflade, både til kolleger og kunder. Det er derfor vigtigt, at du er udadvendt og en teamplayer. Du kan se frem til et samarbejde med gode engagerede kolleger, der brænder for arbejdet og sætter kunden i centrum.

Vi tilbyder:

Du tilbydes et spændende job i en højt specialiseret produktionsvirksomhed med en stor portefølje af produkter, i en flad organisation, der arbejder i et internationalt, lean-orienteret miljø. Omgangstonen er uformel, og frihed under ansvar er en naturlig del af hverdagen. Vi sørger naturligvis for, at du får den nødvendige træning i vores systemer og produkter.

Stillingen er en fuldtidsstilling.
Løn og ansættelsesforhold forhandles individuelt.

Om virksomheden:

Gemina Termix A/S, der er en del af Danfoss-koncernen, er beliggende i Sunds og har 140 medarbejdere. Virksomheden er specialiseret indenfor udvikling og salg af fjernvarmeanlæg til huse og lejligheder samt større byggerier. Gennem en høj grad af innovation har virksomheden sikret sig en ledende position på det danske marked og en stærkt stigende eksportandel. Læs mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Vil du være med til at kvalitetssikre markedets førende produkter? Så send din ansøgning snarest.
VKCONSULTING er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst ansøgning og CV via linket i stillingsopslaget. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Susanne Mørch Svendsen på tlf. 70201512 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 09/09/2022

Lokation: Jylland

Branche: Kontor

Ansøgningsfrist: 07/10/2022

Kontaktperson

Susanne Mørch Svendsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu