VKCONSULTING søger en passioneret Juniorsælger til eksportmarkedet

Fastansættelse

VKCONSULTING søger en engageret juniorsælger, som brænder for dansk møbeldesign, og som ønsker at være en del af et unikt team hos det velrenommerede firma Onecollection A/S

Om jobbet:

Onecollection A/S med brandet House of Finn Juhl er en spændende virksomhed i vækst med uudnyttet potentiale. De producerer unikke møbler fra anerkendte danske arkitekter og har deres helt specielle niche med de verdenskendte Finn Juhl klassikere. Virksomheden er beliggende i Ringkøbing, hvorfra de eksporterer til mere end 50 markeder. De er i dag 30 ansatte, som alle er dedikerede til dansk møbeldesign. Du kan læse mere om Onecollection A/S på www.onecollection.com.

Din arbejdsplads vil blive i deres showroom på Gothersgade i det indre København, hvor du vil blive en del af et team bestående af eksportchefen, marketingchefen samt en arkitekt.

Med reference til eksportchefen bliver du et vigtigt led i opnåelsen af deres fremtidige mål. Dit primære fokus bliver, i samarbejde med ham, at udvikle deres europæiske markeder gennem følgende tiltag:

 • Styrke samarbejdet med eksisterende kunder i Europa, især tysktalende lande
 • Udbygge deres position gennem samarbejde med nye forhandlere
 • Sikre en repræsentativ og inspirerende udstilling hos forhandlerne
 • Kundebesøg samt træning af salgspersonale hos forhandlerne
 • Udbrede kendskabet til deres brands gennem planlægning og eksekvering af events
 • Håndtering af indkomne forespørgsler
 • Udarbejdelse af tilbud
 • Der forventes ca. 50-60 rejsedage

I samarbejde med det øvrige team vil du desuden være med til at servicere besøgende i showroomet. Besøgende er deres forhandlere, arkitekter og slutkunder. Slutkunder kan blive vejledt, men alt salg foregår gennem deres forhandlere.

Vi forventer:

Der forventes en relevant job- og uddannelsesmæssig baggrund, samtidig med at du har en stor passion for design, og du er i stand til at formidle dette med entusiasme. Du forstår at skabe relationer og betragter ikke kun forhandlerne som kunder, men mere som samarbejdspartnere. Du formår at tilegne dig viden om produkterne, materialer, priser og ikke mindst historien og tankerne bag kollektionen. Som ekspert i kollektionen er du i stand til på professionel vis at vejlede alle interesserede. De primære forventningerne til dig er:

 • Passion for design, afsætning og formidling
 • Udadvendt person med en vis ydmyghed og stor integritet
 • Flydende i tysk og engelsk
 • Behersker MS-Office
 • Kendskab til italiensk kunne være en fordel

Vi tilbyder:

En spændende stilling i et attraktivt segment med gode muligheder for personlig udvikling. Du vil blive grundig introduceret til både virksomhedskulturen, produkterne og dine opgaver. Du kommer til at arbejde i en kultur, hvor alle er passioneret for design. Det, at arbejde med gode klassiske ikoner og menneskelige dyder er dybt forankret i hele virksomheden.

Lønnen forhandles individuelt med tilhørende firmabil, computer og telefon.

 

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Juniorsælger, ONECOLLECTION A/S

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 29/04/2021

Lokation: Sjælland, Jylland

Branche: Salg, indkøb og marketing

Ansøgningsfrist: 29/05/2021

Kontaktperson

Pia Christensen

Chefkonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu