VKCONSULTING søger en passioneret marketingansvarlig til førende erhvervsmæglervirksomhed i Odense

Fastansættelse

Har du stort overblik og stærke kompetencer indenfor formidling til B2B segmentet? Så læs mere her!

Om jobbet:

Vi søger en dygtig marketingansvarlig med stort overblik og stærke kompetencer indenfor formidling til B2B segmentet. Du bliver en vigtig del af et stærkt team i en spændende virksomhed, som er bygget op om værdierne troværdighed, handlekraft, ekspertise og loyalitet. Du vil med din faglighed være med til at konsolidere virksomheden og styrke markedspositionen.

Dine primære nøgleopgaver vil være:

  • Fortsat styrke NORDICALS Odenses brand og videreudvikle anvendte medier
  • Ansvarlig for diverse marketingaktiviteter såsom SoMe-strategi, Årshjul og Nyhedsbrev
  • Udarbejdelse af tekster, layout, grafisk opsætning og Direct Marketing
  • Koordinering af materiale til mæglere, medier, fotografer mm.
  • Håndtering af pressemeddelelser, samt udarbejdelse af salgsmateriale
  • Supporterer ledelsen med PA-opgaver

Vi forventer:

Vi forestiller os at du er uddannet indenfor marketing og har nogle års erfaring fra en lignende stilling. Din erfaring gør, at du er fortrolig med at udføre de praktiske aktiviteter, der skal sikre en konsistent, central markedsføring og hvor du med rettidig omhu og gode koordineringsevner, får tingene til at fungere. Du er kvalitetsbevidst, en skarp kommunikator i både skrift og tale, og brænder for at formidle virksomhedens stærke budskaber på et professionelt B2B niveau. Du er loyal overfor NORDICALS koncepter, men er åben for faglig sparring og udviklingspotentiale. Det er en fordel, hvis du har erfaring fra mæglerbranchen, men ikke et krav. Du har erfaring med content i InDesign og Office-pakken, herunder Power Point.

Din profil:

Du er passioneret omkring dit fag og motiveres af at forandre og positionere de opgaver, du kaster dig over. Med en forretningsmæssig intuition, tænker du innovativt og arbejder målrettet med dine opgaver og det er vigtigt at du kan ”adoptere” branchen og de mest essentielle parametre der arbejdes ud fra. Som person er du lyttende i samarbejde med dine kollegaer og ledelse, har en imødekommenhed, er positiv og trives med vekslende selvstændige arbejdsopgaver.

Vi tilbyder:

Du bliver en del af team af markedsledende erhvervsmægler på Fyn, hvor du oplever engagerede og ambitiøse kollegaer, der hver især brænder for deres fagområder. I Odense er der 13 ansatte, fordelt på 9 erhvervsmæglere, en veletableret administration og marketingafdeling. Her vægtes faglighed, professionalisme og den personlige relation højt. Der er gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt, og du får en spændende rolle i samarbejde med mæglerne og ledelsen. Du bliver en vigtig medspiller i en dynamisk vækstvirksomhed med flad struktur og en uformel omgangstone. Der tilbydes Sundhedssikring og mulighed for deltid.

Om virksomheden:

NORDICALS – erhvervsmæglere, investeringsrådgivning, corporate finance og ejendomsudvikling. Vores kunde yder rådgivning om og formidling af erhvervs- og investeringsejendomme på det danske og internationale marked. NORDICALS har rådgivere i hele landet og har derfor en helt unik og indgående viden om markedet, både lokalt og på landsplan, der sikrer deres kunder optimal værdi. Hos NORDICALS Odense har de mere end 30 års erfaring i ejendomsformidling i region Fyn. Som en del af en landsdækkende kæde med 23 forretninger, har de samtidig kompetente kolleger at trække på i resten af landet.

Læs mere på www.nordicals.dk

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi meget gerne fra dig. Send CV og en ansøgning via linket. Vi behandler ansøgningerne løbende og ansætter, når det rigtige match er fundet. Har du evt. spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern på tlf. 70 15 20 10.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/02/2022

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu