VKCONSULTING søger en plastmager for Ammeraal Beltech Modular A/S

Fastansættelse

Besidder du et godt drive og vil du være en del af en spændende international virksomhed? Så er du måske den profil vi søger til teamet.

Om jobbet:

Du bliver en del af en global markedsledende koncern, som arbejder med højteknologiske løsninger indenfor design, fremstilling og servicering af højkvalitets proces- og transportbånd. Ammeraal Beltech Modular A/S har et meget bredt produktionsapparat med både helt nye og ældre støbemaskiner, i alt 78 støbemaskiner – med og uden robotter. Se kort video om produktionen her: Se video

Støberiet har ca. 45 medarbejdere fordelt på 5 skift. Du kommer til at indgå i et produktionsteam, hvor du sammen med dine kolleger og din Teamleder planlægger den daglige drift, så vi holder så effektiv en produktion som muligt og overholder den leveringstid, der har lovet. Der gåes dog aldrig på kompromis med sikkerhed og kvaliteten. Din opgave vil være opstilling og indkøring af ordrer, og til at hjælpe dig har du dels plastmager kolleger, men også en ”runner”, som hjælper med klargøring af materiale og anlæg.

Dine primære opgaver:

  • Opstilling, indstilling og tilsyn af maskiner
  • Udvælgelse af materialer
  • Kvalitetstest af færdige komponenter
  • Sikring af stabilt flow i produktionen
  • Vedligehold af maskinparken ved behov

Som Plastmager hos Ammeraal Beltech får du rig mulighed for at bruge og videreudvikle dine kompetencer indenfor faget. Du indgår i teams med høj anciennitet, fleksible arbejdstider og stor grad af frihed i jobbet.

Vi forventer:

Du har en relevant uddannelse indenfor plastindustrien, fx plastmedhjælper, plastmager eller specialist i plastproduktion, helst med speciale i sprøjtestøbning, eller besidder flere års støbeerfaring fra en anden plastvirksomhed. Du har en god forståelse for maskiner og produktionsudstyr. Du kan enten være nyuddannet eller have flere års erfaring fra branchen, fx som maskinoperatør. Vigtigst er, at du har et godt drive, er nysgerrig på at udvikle dine kompetencer og bidrager positivt til teamet, både fagligt og personligt.

Din profil:

Som person er du positiv og engageret i dit arbejde. Du er kvalitetsbevidst og ærekær omkring dine opgaver, er selvkørende og arbejder løsningsorienteret. Du trives med varierende arbejdsopgaver og tager ansvar for egne arbejdsområder. Du værdsætter en god holdånd, frihed under ansvar og er hjælpsom overfor dine kollegaer.

Vi tilbyder:

En uformel arbejdsplads, der vægter medarbejdertrivsel, samarbejde og videreuddannelse højt. Et spændende job med afvekslende opgaver og mulighed for at dygtiggøre sig indenfor teknologien i plaststøberiet. Der er tale en stilling med 4-dages uge på aften-/nathold med fri fredag eller weekendarbejde. Der tilbydes gode løn- og pensionsforhold samt sundhedssikring og frokostordning.

Om virksomheden:

Ammeraal Beltech Modular A/S er beliggende i Vejle og beskæftiger her ca. 200 medarbejdere. Vejle er hovedfabrikken, hvor der også foregår uvikling og test af nye produkter. Virksomheden er en af verdens førende leverandører af transportbånd til en bred vifte af brancher, lige fra biler, fødevarer og til emballage. De oplever stor vækst og udvider kraftigt i USA, har et mindre støberi i Kina og Spanien. Som er en del af Ammega-koncernen, der samlet beskæftiger ca. 5.000 medarbejdere world wide, stiler virksomheden mod børsnotering. I Vejle gøres løbende klar til større vækst, hvor store lagre skal konverteres til Støberi i de kommende år. Målet er en top moderne produktion, hvor bæredygtighed og reducering af CO₂ med minimum 50% er bærende elementer.

Medarbejderne fortæller, at nogle af virksomhedens største styrker er: fleksible arbejdstider, frihed under ansvar, en rost kantineordning og en masse dygtige og gode kolleger. Herudover er der en aktiv personaleforening og andre tilbud, der også bidrager til en god arbejdsplads. Kulturen er kendetegnet ved en uformel omgangstone og høj vægtning af både trivsel, samarbejde og uddannelse.

Uden beskedenhed, så er Ammeraal Beltech Modular A/S overbeviste om, at de har nogle af landets dygtigste plastmagere. Derfor har du gode muligheder for at styrke din faglighed. Hør en medarbejdere fortælle om at være plastmager: Se video

Læs mere på www.ammeraalbeltech.dk

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allerede i dag. Send dit CV og en kort ansøgning via dette stillingsopslag. Ansøgningerne bliver behandlet løbende, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Hvis du har spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 19/04/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu