VKCONSULTING søger en operatør – med stort drive og flair for produktionsplanlægning

Fastansættelse

Vi søger en printoperatør, som via sit drive, energi og gode humør kan være med til at gøre en forskel og sikre kvalitetsleverancer til vores kunder - sammen med resten af teamet hos Amayse A/S.

Om jobbet:

Din dagligdag vil primært være i selve produktionen med print, efterbehandling, pakning, klargøring til forsendelse m.m. Derudover vil der være behov for koordinering med dine kolleger i både design og salg for at understøtte forretningen og det ordremæssige flow optimalt.

Dine opgaver:  

  • Printopgaver og efterbehandling, herunder syning, tilskæring m.m.
  • Pakning og klargøring til forsendelse – som vil være fysisk krævende
  • Registreringer i vores produktionsstyringssystem
  • Sikre optimal styring af ordrer samt produktions flowet vedr. deadlines, opgavespecifikationer m.m.
  • Håndtering af logistik i forbindelse med forsendelser i tæt samarbejde med dine kolleger

Vi forventer:

Det er en fordel, hvis du har praktisk erfaring fra den grafiske/printbranchen, enten som printoperatør, trykker, skiltetekniker eller lignende, men det er ikke et must. Vigtigst er det, at du er nysgerring efter at lære faget at kende. Du har en god drifts- og produktionsforståelse og vil trives i en funktion, der er præget af varierende opgaver, som både er fysisk krævende samt administrative. Du arbejder struktureret og kan få en hektisk dag sat i system og skabe overblik for at nå i mål med opgaverne til tiden.

Du er IT vant og har med fordel erfaring med Dynamics AX. Vi ser gerne, at du taler og skriver engelsk, og at du er bosiddende i nærheden af Vejle.

Din profil:

Som person er du engageret og trives i et kreativt og internationalt miljø, hvor kunden er i fokus og servicen er høj. Du er udadvendt, dynamisk og god til at skabe overblik – selv i en travl hverdag med mange henvendelser og gøremål. Du er som person proaktiv og har en praktisk tilgang, er fysisk robust og deltager med god energi og godt humør i den daglige håndtering af opgaverne i produktionen.

Vi tilbyder:

Et alsidigt job i en spændende virksomhed, hvor du får en ansvarsfuld funktion med selvstændige opgaver og med mulighed for at udvikle dig personligt og fagligt. Du bliver en del af et engageret team og vil få den nødvendige støtte og opbakning fra den øvrige organisation. Vi tilbyder dig en gage efter kvalifikationer. Da vi løbende kalder til samtale, opfordrer vi dog til at søge med det samme.

Om virksomheden:

Amayse A/S er en international markedsleder og udvikler af 3D-eksponering for tv-transmitterede sportsbegivenheder samt en førende leverandør af event-branding til både indendørs og udendørs brug. Virksomhedens store erfaring inden for design og teknologi sikrer, at de forbliver den største globale leverandør af 3D-eksponering som eksempelvis 3D græsmalede logoer og 3D CamCarpets til sportsbegivenheder over hele verden.

Virksomheden, der blev grundlagt i 1997, har hovedsæde i Vejle, salgskontor i Sydafrika samt produktions- og logistikfaciliteter i både Danmark og Storbritannien. Amayse beskæftiger samlet set 25 dedikerede medarbejdere inden for salg, marketing og produktion, der sikrer kunderne fremragende kundeservice, kvalitet og integritet.

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Søg via dette link:

Operatør

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 19/08/2021

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Kontaktperson

Marlene Bak

Rekrutteringschef

E-mail: marlene@vkaren.dk

Luk menu