VKCONSULTING søger en produktspecialist til Sonnimax i Middelfart

Fastansættelse

Er du teknisk dygtig og løsningsorienteret med kendskab til overfladebehandling? Så er du måske den nye produktspecialist hos Sonnimax i Middelfart?

Om jobbet:

Sonnimax er specialister i bl.a. sandblæsning, slyngrensning, metallisering, maleudstyr, sikkerhedsudstyr og tilbehør. Kvalitet og samarbejde med de bedste leverandører i verdenen ligger højt på dagsordenen, og lige nu mangler Sonnimax en kompetent produktspecialist.

Som produktspecialist vil din dagligdag byde på teknisk alsidighed og support internt og eksternt. Med kunden i centrum, skal du sikre optimal drift af Sonnimax anlæg og maskiner. Du bliver den centrale brik i virksomheden, der håndterer tekniske spørgsmål, rådgivning, løsninger og reklamationer både internt og eksternt. Du bliver selvfølgelig som ny medarbejder sat godt ind i Sonnimax’s produkter, så du kan servicere kunderne bedst muligt. Du er ikke bange for selv at gribe værktøjet, hvis dine kollegaer har brug for din tekniske og håndværksmæssige hjælp.

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Produktansvarlig for anlæg, maskiner og materiale
  • Ansvarlig for teknisk support til salg og service
  • Sikre optimal support og rådgivning til kunder og leverandører
  • Varetage leverandørkontakt og udvikling af produktportefølje
  • Sørge for produktsortiment lever op til specifikke krav, lovgivning og QA
  • Sikre vedligeholdelse og opdatering af teknisk dokumentation og data

Sonnimax har stor viden og erfaring inden for service og reparation af deres anlæg og maskiner, hvorfor du løbende kommer til at arbejde med udvikling af sortimentet ud fra et driftsøkonomisk aspekt, hvor ikke kun driftssikkerhed og udgifter til vedligehold er vigtige, men også energi og bæredygtighed spiller ind.

Vi forventer:

At du er teknisk uddannet og har industrierfaring, måske har du erfaring inden for overfladebehandling, er tidligere industrimaler eller noget helt andet. Vejen til stillingen kan være mange, det vigtigste er, at du har en god teknisk- og materialeforståelse, forståelse for branchen og er udstyret med en god position nysgerrighed, både for produkterne og for udvikling. Du er god til at kommunikere både med dine kollegaer, men også med leverandørerne og kunderne.

Din profil:

Som person er du teknisk velfunderet, struktureret i din arbejdsmåde og kommerciel orienteret. Du har øje for udvikling og er nysgerrig på produkterne, og samtidig sætter du en ære i at levere et godt stykke arbejde i den bedste kvalitet. Du har gode samarbejdsevner, både internt og eksternt, og trives med en stor kontaktflade i en til tider travl hverdag.

Vi tilbyder:

En stilling i et uformelt, rummeligt og humørfyldt arbejdsmiljø med plads til dine behov og din udvikling. Organisationen er dynamisk og beslutningsvejene er korte i den familieejet virksomhed. Hverdagen vil være afvekslende og du vil arbejde tæt sammen med dine engagerede og kompetente kollegaer. Der er tale om en fuldtidsstilling med god lønpakke efter kvalifikationer, attraktiv pensionsordning, samt sundhedssikring.

Om virksomheden:

Sonnimax er specialister i overfladeteknik herunder sandblæsning, slyngrens, metallisering, vibrationsafgratning, maleudstyr, sikkerhedsudstyr og tilbehør. Har kunder nationalt og internationalt og er kendt for den kvalitet, de leverer. Virksomheden ejes og drives i dag af Erik Pandrup, som overtog virksomheden i 2005 efter sin far, der grundlagde Sonnimax i 1969. Virksomheden beskæftiger 18 engagerede medarbejdere, der alle har base i Middelfart – midt i den danske industri og tæt ved den nye Lillebæltsbro. Se mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Hvis du kan du se dig selv i stillingen som produktspecialist, glæder vi os til at høre fra dig. Skulle du have spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern på tlf. 70152010 alle hverdage. Vi kalder løbende ind til samtale, derfor tøv ikke med at sende din ansøgning og CV afsted via linket.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/10/2022

Lokation: Fyn

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 23/11/2022

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu