VKCONSULTING søger en rekrutteringskonsulent til Herning

Fastansættelse

Kunne du tænke dig at arbejde med salg, rekruttering og search af kandidater? Så læs med her!

Om jobbet:

Som rekrutteringskonsulent hos VKCONSULTING bliver du en del af et engageret team, der løser en bred vifte af rekrutteringsopgaver samt Try & Hire forløb, primært indenfor kontor, teknik og administration. Med afsæt i vores interne rekrutteringsproces får du ansvar for at afdække virksomheds- og jobprofil samt varetage search og udvælgelse af kandidater til dine kunder. Du er med til at skabe et match mellem vores kunders behov for nye medarbejdere og et godt kandidatfelt.

Vi forventer, at du kan varetage salg af rekrutteringsopgaver, både ved at opsøge nye kundeemner samt vedligehold af eksisterende portefølje. Det er vigtigt at have et godt netværk, være god til at skabe relationer og herigennem formå at skabe et salg, som er til gavn for både kunden samt kandidaterne.

Nøgleopgaver:

  • Salg af rekrutteringsopgaver til såvel eksisterende som nye kunder
  • Afdække virksomheds- og jobprofil i samarbejde med kunder og kollegaer
  • Udfærdige stillingsopslag og koordinere annoncering med jobportaler og medier
  • Search, udvælgelse og samtaler med kandidater
  • Udfærdige kandidatpræsentationer, indhente referencer og endelig vurdering af profilerne
  • Kundekontakt og koordinering af samtaler
  • Korrespondance og bindeled på mange organisatoriske niveauer

Vi forventer:

Vi ser gerne, at du har erfaring fra HR- eller rekrutteringsbranchen, eller har andre relevante kompetencer i forhold til stillingsbeskrivelsen. At have et godt netværk i erhvervslivet er en fordel, men ikke et krav. Det essentielle er, at du er professionel og har en personlighed, som gør, at du kan skabe respekt omkring dit arbejde.

Da vi ofte håndterer mange opgaver på én gang, er det vigtigt, at du trives med flere bolde i luften, er god til at skabe et overblik og projektstyre dine opgaver, således at du er i stand til systematisk at administrere din tid, selv i en hektisk hverdag.

Succes er for dig er at afslutte en opgave med det bedste match og en glad, tilfreds kunde.

Det er et krav, at du er vant til at arbejde med IT, herunder MS Office og ERP-systemer. Du er desuden god til at kommunikere på flere niveauer, såvel mundtligt som skriftligt, da du selvstændigt udarbejder stillingsopslag og kommunikerer med såvel ledere som medarbejdere.

Vi anvender testværktøjerne DISC og Master i forbindelse med rekruttering og udvikling, så kendskab til disse er en fordel, men ikke et krav, da der vil være mulighed for at blive certificereret indenfor disse.

Din profil:

Da du arbejder med mennesker og er med til at skabe relationer og match mellem kunder og kandidater, er det vigtigt, at du har en god intuition, er nysgerrig og objektiv. Som person er du udadvendt og opsøgende, samtidig med at du har en god forretningsforståelse. Du arbejder med en struktureret tilgang til dine opgaver, er serviceminded og i stand til at bevare overblikket. Du har et højt energiniveau og forstår, at din succes skabes i samarbejde med kunden. Du er af natur løsningsorienteret, vedholdende og arbejder målrettet for det bedste resultat.

Vi tilbyder:

En spændende hverdag med en stor alsidighed og frihed til at tage ansvar. Du bliver en del af en professionel og veletableret virksomhed med 24 ansatte, som arbejder ud fra værdierne: Fremsynet, Nærværende, Kompetente og Engagerede. Der er tale om en fast stilling på 32 – 37 timer efter aftale. Lønnen forhandles individuelt ud fra erfaring og kompetencer. Vi tilbyder pensions- og sundhedsordning.

Om virksomheden:

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK, der siden 2003 har formidlet ledige jobs til de rette medarbejdere. Med mennesket i centrum matcher vi motiverede kandidater med spændende virksomheder. Vi løser rekrutteringsopgaver på alle organisatoriske niveauer og finder det bedste ansøgerfelt hver gang.

Vi har mange års erfaring indenfor branchen og med kontorer i Odense, Roskilde, Haderslev, Fredericia og Herning er vi landsdækkende.

Se mere på www.vkaren.dk

Ansøgningen:

Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest. Ansættelse vil ske, når vi har det rette match.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Pia Christensen på mail pia@vkaren.dk eller på tlf. 70 20 15 12 på hverdage mellem kl. 9:00 – 16:00.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/02/2022

Lokation: Jylland

Branche: Kontor

Kontaktperson

Pia Christensen

Chefkonsulent

E-mail: pia@vkaren.dk

Tlf.: 70201512

Luk menu