VKCONSULTING søger en sekretariatsmedarbejder for Nomia Odense ApS

Try & Hire

Trives du med en kombination af kundeservice og bogføring, er denne stilling lige noget for dig!

Om jobbet:

Nomia er et administrationsbureau, der tilbyder administrative services og løsninger indenfor bl.a. bogføring, regnskab, lønadministration og økonomistyring. Virksomheden har 14 kontorer fordelt over hele landet. Som sekretariatsmedarbejder i Odense bliver du en del af et team på 4 dedikerede medarbejdere.

Du får ansvaret for at servicere 2 større virksomheder, hvilket indebærer en kombination af kundeservice via telefonen og bogføringsopgaver. Du håndterer aktiviteter for et finansieringsselskab, der yder lån til private, hvilket indebærer telefonisk kontakt til låntagere vedr. spørgsmål om betaling, afdragsordninger, rykkerprocedurer m.m. Derudover varetager du abonnement styring for en anden virksomhed, herunder kundeservice i form af hjælp og rådgivning på telefoniske henvendelser. Desuden løbende forefaldende administrative-/bogføringsopgaver.

Vi forventer:

Du er administrativt uddannet og har god erfaring med både bogføring og kundeservice. Vi ser gerne, at du er bruger af e-conomic, Office-pakken, herunder Excel samt SharePoint. Har du erfaring med håndtering af lån og abonnementer, er det en fordel, men intet krav. Du er vant til at bevare overblikket og god til at prioritere dine opgaver. Vi forventer, at du er omstillingsparat, idet du ofte bliver afbrudt af telefonen og skal navigere mellem bogføringsopgaver og den direkte kundekontakt.

Din profil:

Du er udadvendt og kan lide at have en bred kontaktflade, hvor du taler med mange forskellige mennesker i løbet af dagen. Du har et udpræget servicegen og motiveres af at hjælpe andre og gøre kunderne mest mulig tilfredse. Du er robust og stærk i kommunikationen og har en god situationsfornemmelse og en positiv tilgang til opgaveløsning.

Vi tilbyder:

En selvstændig og afvekslende stilling, hvor du får gode muligheder for at udvikle dine kompetencer indenfor bogføring og på sigt evt. få ansvar for din egen mindre kundekreds. Nomia Odense ApS deler adresse med Dansk Revision i skønne omgivelser på Langelinie i Odense, og miljøet er kendetegnet ved en afslappet og humoristisk atmosfære, der er præget af samarbejde og socialt fællesskab.

Om virksomheden:

”Hos Nomia fokuserer vi på overskud.
Overskud til dig og overskud til din forretning.

Overskud i en travl hverdag.
Og på bundlinjen.

Vi er bogholdere. Og vi er mange.
Vi er dem, der hjælper med det, du ikke gider, det du ikke kan, eller det du ikke har tid til.

Det gør vi ved at kombinere de nyeste digitale løsninger med mange års brancheerfaring.

Ja til grundighed. Ja til nærværende rådgivning.
Og nej til at gøre ting sværere end nødvendigt.”

Se mere på www.nomia.dk

VKCONSULTING er en del af VKAREN.DK og tilbyder både Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk

Ansøgningen:

VKCONSULTING varetager udvælgelsen til denne stilling. Der er tale om et Try & Hire forløb, hvilket betyder, at du stater som vikar i 3 måneder med henblik på en fastansættelse efterfølgende.

Matcher ovenstående beskrivelse med dine kvalifikationer og ønsker, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv med relevante bilag til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Nomia”. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at Marianne Rishede på 70 15 20 10 alle hverdage kl. 9.00 – 16.00.

Da ansættelsen er snarest, vil der løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

 

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 26/03/2021

Lokation: Fyn

Branche: Økonomi og regnskab, Kontor

Ansøgningsfrist: 26/04/2021

Kontaktperson

Marianne Rishede

Rekrutteringskonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu