VKCONSULTING søger en servicetekniker for Houlberg Instrumentering A/S i Ishøj

Fastansættelse

Kan du se dig selv i en spændende, teknisk stilling, hvor du får daglig gang i bl.a. lufthavne og fængsler og hvor din indsats medvirker til at sikre tryghed?

Om jobbet:

Houlberg Instrumentering A/S er en niche virksomhed, som distribuerer og servicerer security udstyr til lufthavne, fængsler og ambassader i Danmark, på Grønland og Færøerne. Virksomheden har i snart 50 år repræsenteret markedets førende producenter af securityudstyr og lægger stor vægt på kvalitet, førsteklasses service og er præget af et internationalt mindset. Ordretilgangen er stigende og derfor har du nu mulighed for at blive en del af et team, som hver dag er medvirkende til at sikre tryghed i samfundet.

Jobbet:

Som Servicetekniker skal du varetage service og forebyggende vedligehold af industrielle security- og scanningsudstyr, drift- og vedligehold af IT-netværk samt idriftsættelse af nyt udstyr hos kunder i hele landet, på Færøerne og Grønland. Du vil indgå i en fast turnus vagtplan, som muliggør en god work-life balance.

Dine opgaver vil primært være:

  • Daglig, teknisk support både telefonisk og on-site
  • Varetage planlagt vedligeholdelsesservice af udstyr i henhold til gældende lovgivning og producenternes vejledninger
  • Opsætte IT-netværk og vedligeholde eksisterende
  • Projektdeltagelse i forbindelse med ny-installeringer af securityudstyr og checksteder
  • Interne ad hoc-opgaver som vedligehold af bilflåde og lagerfaciliteter

Vi forventer:

Du kan have flere indfaldsvinkler til jobbet, men har formentligt en baggrund som elektriker eller anden el-teknisk uddannelse kombineret med nogle års praktisk erfaring som montør eller servicetekniker indenfor det industrielle område. Dine IT-færdigheder i MS Office og Excel er på plads og du har både erfaring med og interesse for opsæt og optimering af IT-netværk. Du er god til at tilegne dig ny viden indenfor det tekniske felt og begår dig trygt på både dansk og engelsk i skrift og tale. Taler du tysk, vil du i den grad imponere, men det er ikke et krav. Kvalitets- og dokumentationskrav betyder, at du er struktureret og har et stærkt blik for detaljen.

Din profil:

Du er positiv, udadvendt og ansvarsbevidst. Du bliver en del af et mindre team med en uformel omgangstone og en kultur præget af store frihedsgrader under ansvar. Du bliver first point of contact og teknisk sparringspartner for virksomhedens kunder og trives med den alsidighed, som kontaktflade og opgaver indebærer. Vi ser gerne, at du kan genkende dig selv i nedenstående egenskaber:

  • Serviceminded, præsentabel og en god kommunikator på alle niveauer
  • Kvalitetsbevidst med stor, faglig stolthed og lyst til at tilegne dig ny viden
  • Selvstændig, analytisk og løsningsorientering
  • Interesse for IT ift. optimering og implementering af netværk

Vi tilbyder:

En attraktiv lønpakke og en både spændende og alsidig hverdag on-site i landets lufthavne, fængsler og på ambassader. Du bliver en vigtig og værdsat sparringspartner for virksomhedens kunder. Du vil blive certificeret hos producenter i Tyskland og Italien, så serviceteamet kontinuerligt kan levere opgaveløsninger af høj kvalitet.

Om virksomheden:

Der er højt til loftet i virksomhedens domicil med skøn beliggenhed og gode faciliteter på Ishøj Havn. Både administrativt personale og serviceteam arbejder i et vist omfang remote eller on-site hos kunder, men samles ugentligt og udveksler viden og sparrer om konkrete projekter, ligesom der er kutyme for at samles til morgenbrød eller frokost, når det er muligt.

Du kan læse mere om Houlberg Instrumentering A/S her.

Ansøgningen:

Vil du være en del af en spændende virksomhed, som om få år kan fejre 50-års jubilæum og hvor service, et vedholdende og stort engagement præger hverdagen, vil vi glæde os til at læse din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Anne Mette Skytte Jacobsen på tlf. 70152012 alle hverdage ml. 9.00 og 16.00 Der vil løbende blive afholdt samtaler, så tøv ikke med at søge.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 08/09/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 06/10/2022

Kontaktperson

Anne Mette Skytte Jacobsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: jobsjaelland@vkaren.dk

Tlf.: 70152012

Luk menu