VKCONSULTING søger en struktureret og effektiv koordinator til Håndværkergården A/S

Vikariat

Har du det sorte bælte i koordinering og er overblik dit mellemnavn? Så er det måske dig vi søger til en spændende stilling hos Håndværkergården A/S i Odense C.

Om jobbet:

Vi søger en struktureret koordinator, der kan koordinere håndværkerne ved istandsættelse af lejemål ved fraflytning. Du får en central rolle i at planlægge og tidsstyre istandsættelserne.

Opgaverne udføres på Odense kontoret, og vil være af koordinerende karakter. Du vil skulle planlægge tidsforbruget ved flytninger, og vil derfor skulle arbejde ud fra en fraflytningsliste, som typisk leveres af kunden. Du trives i en aktiv og udadvendt stilling, der kræver megen kontakt med mange forskellige håndværkere, samtidigt er du god til at koordinere og strukturere informationer til dine kollegaer og samarbejdspartnere.

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå i at:

 • Modtage opgaver fra kunderne
 • Strukturere og planlægge istandsættelser med faste deadlines
 • Indkalkulere tidsforbruget ift. afsatte ressourcer
 • Bookning af diverse håndværkere ved fraflytninger
 • Diverse ad-hoc opgaver

Arbejdstiden er mandag til torsdag kl. 7.00-15.30, fredag kl. 7.00-13.15.

Vi forventer:

Vi ser gerne, at du er kontoruddannet og har praktisk erfaring ift. koordinator-rollen. Det er en fordel med kendskab til branchen, fx som maler, byggekoordinator, konstruktør eller lignende, men vigtigst er det, at har et stort koordineringsgen eller er vant til at tidsstyre ift. ressourcer. Du har gode samarbejdsevner og trives med at arbejde tværfagligt med håndværkere og samarbejdspartnere. Du er en positiv og omgængelig person, som forstår at yde en god kundeservice, samtidig med at du kan sætte foden ned, hvis der er behov for det. Du er erfaren bruger i Office pakken.

Din profil:

Du er:

 • Struktureret og god til at planlægge
 • Løsningsorienteret
 • Omstillingsparat
 • Udadvendt og serviceminded
 • Kvalitetsbevidst
 • Effektiv og tidsrealist
 • Trives i rutineopgaver

Vi tilbyder:

En fast stilling, hvor du får en meget selvstændig og til tider travl hverdag med frihed under ansvar. Du kommer til at indgå i et team med 3-4 engagerede kolleger i et uformelt men professionelt miljø, hvor alle arbejder i øjenhøjde med hinanden. Du bliver derudover også en del af en større virksomhed med gode værdier og ca. 100 erfarne kollegaer, der vægter kvalitet i produkterne højt. Opstart hurtigst muligt.

Om virksomheden:

Håndværkergården blev grundlagt i 1988 og er i dag ejet af entreprenørfirmaet Hansson & Knudsen A/S. Vi bor centralt i landet med to baser i Odense og Vejle. Vi har en fast stab på 95 erfarne medarbejdere fordelt på 65 servicevogne. Vi tror på, at engagerede medarbejdere giver øget arbejdsglæde og dermed også øget kvalitet i vores projekter. Derfor sørger vi for løbende at uddanne vores folk og investere i et godt arbejdsmiljø.

Som en miljøansvarlig virksomhed er det Håndværkergårdens politik, at alle ydelser udføres med de mest miljøvenlige materialer og med mindst muligt materialeforbrug og affaldsmængder. Vi tilstræber at reducere forbruget af energi og anvender den til enhver tid mindst forurenede teknologi. Vi har ligeledes fokus på at en stadig stigende del af affaldsproduktionen genanvendes.

Ansøgningen:

Har ovenstående vakt din interesse, og matcher du de efterspurgte kvalifikationer, bedes du sende ansøgning og CV via linket. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Line Dybvald Askær på 70152010 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 27/06/2022

Lokation: Fyn

Branche: Kontor

Ansøgningsfrist: 25/07/2022

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu