VKCONSULTING søger en struktureret Production Planner for Elektro-Isola A/S 

Fastansættelse

Har du erfaring indenfor industriel finplanlægning og besidder du en naturlig interesse i driftsoptimering? Læs med her!

Om jobbet:

Elektro-Isola A/S fremstiller og forædler nogle af verdens bedste kompositmaterialer, der efterspørges i en lang række industrier over hele verden. Produkterne kendetegnes ved en optimal kombination af elektriske, termiske og mekaniske egenskaber, hvilket gør komponenterne velegnede som konstruktionsmaterialer i fx vindmøller, transformatorer, hospitalsscannere og andre højteknologiske funktioner i det globale samfund.

Du træder ind i en spændende organisation med stort fokus på den strategiske udvikling og vil i samarbejde med resten af Supply Chain teamet bidrage til løbende optimering af planlægningsprocesserne og dermed sikre bedst mulig understøttelse af produktionen.

Dine primære opgaver:

  • Datadrevet produktionsplanlægning af den daglige drift
  • Kapacitetsplanlægning i samarbejde med teamledere/produktionsledere
  • Sikre overholdelse af deadlines ift. leveringssikkerhed
  • Optimere struktur og flow i proces og kommunikation

Som Production Planner hos Elektro-Isola A/S bliver du en del af et visionært planlæggerteam med reference til virksomhedens Supply Chain Manager.

Vi forventer:

Du kommer formentlig fra en lignende stilling og har erfaring med kapacitetsplanlægning indenfor industrien. Din erfaring og kompetencer indenfor produktionsplanlægning vægter højere end din uddannelsesmæssige baggrund. Du er rutineret IT-bruger og har gerne erfaring med ERP-systemet Navision og finplanlægningssystemet Rob-Ex.

Planlægning er en del af dit DNA – du besidder et stort overblik og har en serviceminded indstilling med et stort kundefokus. Du sætter en ære i klar og tydelig kommunikation på alle organisatoriske niveauer, og formår at agere bindeled mellem mange interne samarbejdspartnere. Du kan desuden begå dig på dansk og engelsk.

Din profil:

Du vægter samarbejde og samspil med kollegaer højt, og har viljen til at drive og forbedre finplanlægningen med det formål, at højne processen for både kollegaer og kunder. Du er struktureret og ekstrovert af natur, samt har en positiv og løsningsorienteret tilgang til potentielle udfordringer.

Hos Elektro-Isola A/S vægtes det gode arbejdsmiljø utrolig højt. Det forventes derfor, at du i forhold til dette er med til at styrke det fælles mindset på tværs af hele virksomheden.

Vi tilbyder:

Et attraktivt job i en international virksomhed med dygtige kollegaer og en stærk teamspirit. Elektro-Isola A/S gennemgår en spændende vækstrejse, som du nu har mulighed for at præge og blive en del af. Arbejdsmiljøet rummer en god, sund kultur med åbenhed og højt til loftet. Virksomheden er velrenommeret og kendt for at passe godt på sine medarbejdere, hvilket bl.a. kommer til udtryk i, at over 40 personer har holdt 40-års jubilæum i virksomheden.

Stillingen som Production Planner er på fuld tid og rummer en høj grad af frihed under ansvar og med gode muligheder for kompetenceudvikling og faglig sparring. Du tilbydes desuden attraktive ansættelsesforhold såsom pension, sundhedssikring og behandlingsgaranti. Løn forhandles individuelt efter kvalifikationer.

Om virksomheden:

Elektro-Isola A/S er en familievirksomhed stiftet i 1921, der i dag beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på kontor og i produktion. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet af innovative kompositmaterialer, der bruges verden over i fx rumfarts- og medicinalindustrien. Som global leverandør tager Elektro-Isola A/S ansvar for FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling med særlig fokus på verdensmål 8 og 12, der relaterer sig til henholdsvis anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

Elektro-Isola A/S er både kvalitetscertificeret efter ISO 9001-standarden samt miljøcertificeret efter ISO 14001-standarden. Virksomheden fejrede 100-års jubilæum i 2021 ved at tilslutte sig Science Based Targets, og derved forpligte sig til at nedbringe deres CO2-udledning med 50% i perioden 2018-2030.

Se mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via stillingsannoncen under ’Ansøg her’. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Ledig stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 21/12/2022

Lokation: Jylland

Branche: Produktion

Ansøgningsfrist: 18/01/2023

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu