VKCONSULTING søger en Tavlemontør for Jorgensen Engineering A/S

Fastansættelse

Har du ambitioner om at arbejde i en international virksomhed, der udvikler avancerede løsninger til de store spillere i bl.a. fødevareindustrien? Og vil du være en del af en åben og positiv virksomhedskultur, hvor gode karrieremuligheder også kan rime på humor og godt fællesskab?

Om jobbet:

Du kommer til at indgå i tværfagligt samarbejde i en projektorienteret organisation, hvor du både arbejder selvstændigt og i teams, som enten tavlemontør eller el-tekniker. Du skal bl.a. varetage følgende opgaver:

  • Montage af styretavler og underbokse
  • Montage af forsyningstavler
  • Installation på maskinanlæg
  • Idriftsætning af anlæg
  • Fejlfinding

Vi forventer:

Du har en el-teknisk baggrund som Industrielektriker, Automatiktekniker el.lign. med forståelse og erfaring indenfor fødevareindustrien. Ideelt set har du flere års erfaring med montageopgaver indenfor fødevaremaskiner og gerne erfaring med elinstallation på maskiner og tavlebyg til maskinanlæg.

Du har kendskab til styringer indeholdende PLC’er, frekvensomformer, servoløsninger, sensorer og pneumatik.
Jobbet er rettet til produktionen, men rejseaktivitet kan en sjælden gang forekomme. Det kunderelaterede og internationale miljø fordrer derfor gode kommunikative evner på dansk og engelsk. Du har kørekort B, IT-kendskab på brugerniveau og gerne truckcertifikat.

Din profil:

Du har god energi, humor og et positivt sind. Du er en engageret teamplayer i de selvstyrende teams, men kan samtidig arbejde selvstændigt og tage initiativ. Du er fleksibel og villig til eventuelt rejsearbejde. Desuden er du ansvarsfuld, kvalitetsbevidst, problemknuser og har ordenssans i dit arbejde.

Vi tilbyder:

Hos Jorgensen Engineering A/S får du mulighed for at udvikle dig fagligt med alsidige og udfor-drende arbejdsopgaver i en virksomhed, der er kendt for kvalitet og stabilitet. Du får dedikere-de og loyale kolleger og bliver en del af et miljø, hvor man har en god og uformel omgangstone med hinanden og samarbejder med frihed under ansvar. Attraktiv løn tilbydes.

Om virksomheden:

Jorgensen Engineering udvikler, producerer og markedsfører udstyr og komplette emballage håndteringssystemer for fødevare-, pet food og medicoindustrien. Jorgensen Engineering har i mange år været dominerende inden for branchen og har i de seneste år oplevet en kraftig vækst i såvel salget, som i antallet af medarbejdere. 80-90 % af salget sker uden for Danmark. Salget sker ved direkte kontakt til kunden eller via agenter world wide. Virksomheden tilbyder kundetilpassede løsninger – såvel enkeltmaskiner som færdige turn-key anlæg.

Se mere på www.jorgensen.dk

Ansøgningen:

Matcher du kvalifikationerne, og kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig allere-de i dag. Al henvendelse skal ske til VKCONSULTING. Send CV og ansøgning til vkconsul-ting@vkaren.dk, mrk. ”Tavlemontør Jorgensen”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Stefan Møller på 70 15 20 10 alle hverdage. Vi holder løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge snarest.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/04/2021

Lokation: Fyn

Branche: Håndværk

Ansøgningsfrist: 07/05/2021

Kontaktperson

Stefan Møller

Rekrutteringskonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu