VKCONSULTING søger en visionær Financial Assistant for Elektro-Isola A/S i Vejle.

Fastansættelse

Har du en god regnskabsmæssig forståelse og besidder du en naturlig interesse i procesoptimering og automatisering? Så se med her!

Om jobbet:

Elektro-Isola A/S fremstiller og forædler nogle af verdens bedste kompositmaterialer, der efterspørges i en lang række industrier over hele verden. Produkterne kendetegnes ved en optimal kombination af elektriske, termiske og mekaniske egenskaber, hvilket gør komponenterne velegnede som konstruktionsmaterialer i fx vindmøller, transformatorer, hospitalsscannere og andre højteknologiske funktioner i det globale samfund.

Du bliver en del af en visionær økonomiafdeling med reference til virksomhedens CFO. Rollen som financial assistant rummer både daglige driftsopgaver samt muligheden for at deltage i projekter vedr. digitalisering og automatisering.

Dine primære opgaver:

  • Processering af indkomne bilag, herunder kontering og bogføring
  • Eksekvering af nyt rejseafregningssystem (Expense Management) samt tilsikre gode arbejdsgange
  • Optimering og vedligehold af anlægskartotek
  • Månedsafslutning samt supportering ifm. årsafslutning
  • Procesoptimering og automatisering af eksisterende arbejdsgange

Som financial assistant får du rig mulighed for at sætte dig eget præg på hverdagen og selvstændigt drive projekter indenfor bl.a. implementering af nyt tidsregistreringssystem, automatisk indlæsning af betalinger mm. Du bliver en del af et nyetableret, dynamisk finansteam bestående af forskellige økonomifunktioner indenfor bl.a. løn og controller-roller.

Vi forventer:

Du kan have forskellige indgangsvinkler til stillingen ift. uddannelse og erfaringsniveau. Vigtigst er dog, at du besidder en god regnskabsmæssig kunnen og har erfaring indenfor bogholderi. Det er en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Document Capture og Navision, som anvendes i virksomheden, men den rette kandidat vægter højere end systemkendskab. Du har gode kommunikative evner og kan begå dig på engelsk i skrift og tale.

Din profil:

Som person er du selvstændig, proaktiv og har generelt en god forretningsforståelse. Du trives godt med deadlines, er struktureret og evner at prioritere din tid og dine opgaver. Du har en god it-forståelse og er interesseret at videreudvikle, strømline og forbedre arbejdsgangene i virksomheden. Du motiveres dels af de daglige driftsopgaver og dels af identificering og implementering af løsninger, der kan reducere manuelle processer.

Hos Elektro-Isola A/S vægtes det gode arbejdsmiljø utrolig højt. Det forventes derfor, at du i forhold til dette er med til at styrke det fælles mindset på tværs af hele virksomheden.

Vi tilbyder:

Et attraktivt job i en international virksomhed med dygtige kollegaer og en stærk teamspirit. Elektro-Isola A/S gennemgår en spændende vækstrejse, som du nu har mulighed for at præge og blive en del af. Arbejdsmiljøet rummer en god, sund kultur med åbenhed og højt til loftet. Virksomheden er velrenommeret og kendt for at passe godt på sine medarbejdere, hvilket bl.a. kommer til udtryk i, at over 40 personer har holdt 40-års jubilæum i virksomheden.

Stillingen er på fuld tid og rummer en høj grad af frihed under ansvar og med gode muligheder for kompetenceudvikling og specialisering indenfor fagområdet. Du tilbydes desuden attraktive ansættelsesforhold såsom sundhedssikring og behandlingsgaranti.

Om virksomheden:

Elektro-Isola A/S er en familievirksomhed stiftet i 1921, der i dag beskæftiger ca. 150 medarbejdere fordelt på kontor og i produktion. Virksomheden er kendt for sin høje kvalitet af innovative kompositmaterialer, der bruges verden over i fx rumfarts- og medicinalindustrien. Som global leverandør tager Elektro-Isola A/S ansvar for FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling med særlig fokus på verdensmål 8 og 12, der relaterer sig til henholdsvis anstændige jobs og økonomisk vækst samt ansvarligt forbrug og produktion.

Elektro-Isola A/S er både kvalitetscertificeret efter ISO 9001-standarden samt miljøcertificeret efter ISO 14001-standarden. Virksomheden fejrede 100-års jubilæum i 2021 ved at tilslutte sig Science Based Targets, og derved forpligte sig til at nedbringe deres CO2-udledning med 50% i perioden 2018-2030.

Se mere om virksomheden her.

Ansøgningen:

Matcher ovenstående dine kvalifikationer, og brænder du for at blive en del af teamet, hører vi meget gerne fra dig. Send en ansøgning og CV via stillingsannoncen under ’Ansøg her’. Vi afholder løbende samtaler og ansætter, når rette match er fundet. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at henvende dig til Line Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 07/11/2022

Lokation: Jylland

Branche: Økonomi og regnskab

Ansøgningsfrist: 05/12/2022

Kontaktperson

Line Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu