VKCONSULTING søger for Cabinplant A/S en Servicetekniker

Fastansættelse

Er du en erfaren Servicetekniker, som trives med at kombinere rejsedage over hele verden med administrative opgaver på kontoret i Serviceafdelingen?

Om jobbet:

VKCONSULTING søger for Cabinplant A/S i Haarby, en Servicetekniker til virksomhedens team i Serviceafdelingen. Cabinplant producerer og servicerer nogle af verdens bedste anlæg til fødevareindustrien, og i denne stilling får du muligheden for en særdeles varieret hverdag med en høj grad af frihed under ansvar.

Som en del af holdet hos Cabinplants Serviceafdeling får du en tredelt stilling: Du har dine servicebesøg ude i verden, både planlagt og akut. Du yder ac hoc support til kunderne fra kontoret, og her færdiggør du også dokumentationen og rapporteringen for din servicebesøg.

Opgaver på servicerejser til kunder:

  • Du har ca. 50-100 rejsedage om året inkl. weekender, herunder både planlagte service- og vedligeholdelsesbesøg samt rejser af mere akut karakter
  • Dit ansvar bliver at yde teknisk support on-site hos kunden, herunder gennemgang, service og reparation samt optimering af procesanlæggene
  • Du håndterer mange forskellige områder, typisk programmerings- mekanisk- og el- tekniske opgaver

Opgaver på kontoret:

  • Tilstandsvurdering af de leverede anlæg
  • Online overvågning og fejlretning – ad hoc support
  • Deltage i afdelingens vagtordning 5-6 uger om året
  • Rapportering af servicebesøg
  • Udarbejde tilbud på service til kunder

Når du rejser, er de fleste besøg planlagte i forbindelse med service og vedligehold, og mange udfordringer løses online fra kontoret, men akut brandslukning kan forekomme, hvor det forventes, at du selv kan rejse ud omgående.

Vi forventer:

Du kan være uddannet automationstekniker/ingeniør, automationsteknolog eller måske maskinmester, men vigtigst er det, at du har erfaring med el og automation. Vi forventer, at du har erfaring med fejlfinding og online support, meget gerne fra procesindustrien. Du taler og skriver engelsk ubesværet. Det er en klar fordel, hvis du også kan begå dig på tysk. Du har god erfaring med IT, herunder Word og Excel, som du bruger til dokumentation. Vi ser det som en stor fordel, hvis du har kendskab til Omron, Siemens, Rockwell og Beckhoff. Hos Cabinplant arbejder man også med PCSCHEMATIC og remote programmet Secomea. Du har stor faglig interesse i det el-tekniske og mekaniske område, og du trives i et job, der hele tiden skifter tempo.

Som person er du udadvendt, serviceminded og stærk i kommunikationen, da din kontaktflade er særdeles bred både internt til produktionen og kolleger i afdelingen, samt eksternt til kunder og teknikere på de forskellige sites. Du er administrativ stærk og god til at dokumentere og rapportere dine besøg. Du er omstillingsparat og trives bedst med frihed under ansvar, da du selv er med til at planlægge dine besøg og dermed mange af de deadlines, du skal arbejde ud fra. Sidst, men ikke mindst er du god til mennesker og kan tale med alle på tværs af organisatoriske niveauer.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder et spændende job i en international virksomhed, hvor omgangstonen er åben, varm og uformel, og du bliver en del af et ambitiøst team med dygtige kollegaer. Mulighederne hos Cabinplant er mange, og du kan få rig mulighed for at blive udfordret og udvikle dig fagligt og personligt. Samtidig får du muligheden for at skabe markante og synlige resultater. Naturligvis med den rette støtte og sparring fra dine kompetente kolleger, hvor du finder stor viden i kraft af høj anciennitet og specialistviden in-house.

Om virksomheden:

”Vi bygger vores maskiner fra bunden lige her i Haarby. Du vil derfor altid kunne se dit arbejde blive til virkelighed og bevægelse. Du bliver samtidig en del af en kultur, som har en enorm stolthed over både arbejdspladsen og vores produkter. Du kommer ligeledes ind i en stabil branche. Fødevareindustrien tager ikke farten af – tværtimod. Vi har en stabil ordreindgang og hos os er du i sikker havn med dine opgaver og fremtid.”

Se mere på www.cabinplant.com

Ansøgningen:

Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send en ansøgning og cv til vkconsulting@vkaren.dk, mrk. ”Servicetekniker Cabinplant”. Ved evt. spørgsmål er du velkommen til at kontakte Marianne Rishede på 70 15 20 10, alle hverdage. Vi indkalder løbende til samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at sende din ansøgning snarest.

VKCONSULTING tilbyder Rekruttering, Search & Select, Test, Outplacement og Payrolling. Vi er et dansk ejet vikar- og rekrutteringsbureau med 17 års erfaring i markedet. Vi løser opgaver på alle organisatoriske niveauer, anvender effektive matchprocesser og tilbyder et bredt udbud af kompetencer. Med afsæt i vores kunders ønske og behov, er vores mål at sikre varige og succesfulde ansættelser. Se mere på www.vkconsulting.dk

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 04/03/2021

Lokation: Fyn

Branche: Teknik

Ansøgningsfrist: 04/04/2021

Kontaktperson

Marianne Rishede

Rekrutteringskonsulent

E-mail: vkconsulting@vkaren.dk

Luk menu