VKCONSULTING søger for Haarslev Industries A/S en dygtig industrielektriker

Vikariat

Du bliver en del af en international koncern i konstant udvikling og med mange spændende projekter i pipelinen

Om jobbet:

Hos Haarslev Industries A/S bliver du en del af en international koncern i konstant udvikling og med mange spændende projekter i pipelinen. Vi søger derfor en kompetent elektriker til Facility afdelingen, som har lyst til at bidrage positivt til organisationen med høj faglighed og godt humør.

Vi tilbyder et udfordrende og alsidigt job, hvor der er gode muligheder for faglig udvikling og sparring. Der er tale om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat.

Dine primære opgaver er:

  • Vedligeholdelse af fabrikkens maskinpark samt bygningernes elinstallationer
  • Fejlsøgning på robotter, CNC-maskiner, manuelle bearbejdningsmaskiner, kraner, udsugningsanlæg, ventilationsanlæg samt bygningsinstallationer
  • Samarbejde med eksterne underleverandører ift. større reparationsopgaver
  • Medansvar for oplæring af Automatikteknikker-lærling i samarbejde med Facility Manageren

Vi forventer:

Du besidder en uddannelse som industrielektriker, automatiktekniker eller lignende, gerne med erfaring indenfor industrien og med kendskab til industrimaskiner og installationer. Det er klart en fordel at have kendskab til Automation såsom PLC programmering, filter- og ventilationsstyringer samt almindelige gængse maskinstyringer. Vi ser gerne, at du taler og skriver som minimum engelsk, og gerne flere sprog.

Din profil:

Du er teknisk velfunderet, er detaljeret og god til at identificere og løse problemstillinger. Du er faglig engageret, tager ansvar og formår at sætte dig ind i komplekse opgaver. Du er en nysgerrig problemknuser, der drives af systematik og kvalitet. Du er videbegærlig med en løsningsorienteret tilgang til opgaverne.

Du er god til at samarbejde og har lysten til at udvikle dine kvalifikationer og faglighed. Du har god ordenssans, er hjælpsom og fleksibel. Du tager ejerskab for de enkelte opgaver og trives godt med frihed under ansvar. Det er vigtigt, at du er åben og imødekommende af natur, da du vil skulle samarbejde med en bred vifte af forskellige folk, alle med det fælles mål om at gøre Haarslev Industries til et godt sted at være. 

Om virksomheden:

I over et århundrede har Haarslev Industries A/S  hjulpet verden med at omdanne organisk affald til værdifulde proteiner og andre produkter, vi alle er afhængige af. Haarslev leverer det specialudstyr og den knowhow, der skal til for at blive ved med at gøre en sikker, sund og økonomisk levedygtig aktivitet. Derfor er Haarslev verdens førende leverandør af rendering og relaterede behandlingsløsninger.

Ansøgningen:

VKCONSULTING er ansvarlig for rekrutteringsprocessen. Kan du se dig selv i denne stilling, hører vi gerne fra dig snarest muligt. Send venligst en kort ansøgning og dit CV mærket ”Industrielektriker” til mail@vkconsulting.dk. Vi afholder samtaler løbende samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme. Ved evt. spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Line Dybvald Askær på tlf. 70 15 20 10 alle hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 29/11/2021

Lokation: Fyn

Branche: Produktion, Teknik, Håndværk

Kontaktperson

Line Dybvald Askær

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70 15 20 10

Luk menu