VKCONSULTING søger international salgssupporter til IRD Fuel Cells A/S i Odense

Fastansættelse

Brænder du for at levere god support og vil du være en del af en virksomhed i rivende udvikling? Så læs meget mere om stillingen her!

Om jobbet:

IRD Fuel Cells A/S er en udviklings- og produktionsvirksomhed indenfor bæredygtige brændselscellekomponenter og løsninger til brint-industrien. Ordretilgangen er stigende og der investeres betydeligt i ny teknologi rettet mod større internationale kunder og markeder i blandt andet EU, Kina og USA.

Som salgssupport indgår du i et stærkt og international team af ambitiøse og engagerede kollegaer, som alle brænder for at udvikle og sælge IRD’s komponenter til brændselsceller, én af fremtidens energiløsninger.
Med reference til salgschefen, vil din fornemste opgave være at understøtte salget og agere som bindeled mellem salgs- og produktionsafdelingen.

Opgaverne omfatter blandt andet:

  • Daglig kontakt og support til salgsteamet
  • Håndtere, registrere og følge op på ordrer fra A-Z
  • Shipping opgaver til lande i EU og globalt
  • Koordinere igangværende salgs opgaver på tværs af organisationen
  • Understøtte og udarbejde tilbud i samarbejde med salgsteamet
  • Analysere og opfølgning på salgstal, operations, leveringer mm.
  • Håndtering af faktura
  • Assistere i vedligehold og optimering af CRM-system

Ud over de klassiske salgssupport opgaver, vil du deltage i analyse af salgsporteføljen og andre optimerings- og implementeringsopgaver i salgsafdelingen.

Vi forventer:

Du er en teamplayer, nysgerrig og trives i en koordinerende rolle hvor du tager ejerskab for dine opgaver fra A-Z. Stillingen byder på både rutineopgaver og uforudsete udfordringer og du formår at omstille dig og inddrage dine kollegaer. Vi forestiller os, at du som minimum har nogle års erfaring fra en tilsvarende stilling, og er kommerciel uddannet. Du besidder gode kommunikations- og samarbejdsevner samt et internationalt mindset. Du er en dygtig bruger af Microsoft Office og ERP-systemer gerne Navision. Det er en fordel hvis du har erfaring i logistik/shipping, herunder dokumentation samt har et højt niveau i dansk og engelsk, både mundtligt og skriftligt.

Din profil:

Personligt er du en teamplayer, som trives i en travl hverdag hvor dit smittende humør og din positive tilgang er med til at give overskud i afdelingen. Du elsker at give en excellent support, er vant til at navigere i en produktionsvirksomhed med teknisk sparring og samarbejde på tværs. Du er kvalitetsorienteret, arbejder struktureret og har sans for både detaljen og det store billede.

Vi tilbyder:

Du vil blive en del af en international salgsafdeling der emmer af teamwork og viljen til at lykkes, og som er drevet af at gøre en forskel og være den bedste samarbejdspartner for vores kunder. Du får 60 engagerede kollegaer med bred faglig og international diversitet. Du kommer til at arbejde i et højteknologisk miljø, hvor innovation og udvikling er kendetegnende og fokus er rettet mod produktion af energirigtige løsninger til det globale marked. Hos IRD Fuel Cells A/S er der en god stemning, højt til loftet og en stor grad af frihed og fællesskab.

Om virksomheden:

IRD Fuel Cells A/S er inde i en rivende udvikling, hvor udviklingen af brændselsceller som én af fremtidens energiteknologier, præger hver eneste dag. Vi har et tæt samarbejde på tværs af alle afdelinger og vi sætter stor pris på engagement og idéer til at udvikle både vores produkt, vores processer og vores hverdag.
Vi er ISO45001 arbejdsmiljøcertificerede og har stor fokus på både trivsel, udvikling og uddannelse. Vi er placeret i Tietgenbyen ved Odense, hvor vi bor i åbne og tidssvarende lokaler med gode personaleforhold. Du kan læse mere om IRD Fuel Cells A/S på www.irdfuelcells.com

Ansøgningen:

Hvis du vil med ombord i en fynsk virksomhed i rivende udvikling, hvor et internationalt mindset og den grønne omstilling præger hverdagen, ser vi meget frem til at modtage din ansøgning og CV. Har du spørgsmål til jobbet er du velkommen til at kontakte Rikke Vojer Kern på tlf.: 70152010 alle hverdage. Der vil løbende blive afholdt samtaler, hvorfor vi opfordrer dig til at søge med det samme.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 22/03/2022

Lokation: Fyn

Branche: Salg, indkøb og marketing

Kontaktperson

Rikke Vojer Kern

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 70152010

Luk menu