VKCONSULTING søger kantinemedarbejder til fast, fuldtidsstilling hos Milestone Systems

Fastansættelse

Kan du arbejder selvstændigt, men trives samtidig som en del af teamet? Er du fleksibel og altid klar til at give en hjælpende hånd, når det går stærkt? Så læs meget mere her!

Om jobbet:

Som kantinemedarbejder hos Milestone Systems bliver du en del af en markedsledende, international teknologi virksomhed med ca. 500 medarbejdere i Danmark og stigende vækstkurve. Virksomhedens klare vision er ”People first” og det mærker du både som medarbejder og som en del af det team, som dagligt sikrer et højt forplejningsniveau i kantinen på virksomhedens lokation centralt i Brøndby.

Sammen med dine 5 kolleger anretter du dagens måltider til medarbejdere og gæster. Du får en både spændende og alsidig hverdag med en bred kontaktflade i kantinen og på din gang rundt i det store hus. Kantineteamet vidensdeler og rokerer opgavemæssigt på daglig basis for at sikre en høj grad af fleksibilitet og fællesskabsfølelse for helheden. Du vil både stå i køkkenet og anrette maden – som leveres udefra – ligesom du kommer til at stå ved buffeten, hvor du sikrer, at der er fyldt op og at maden til enhver tid fremstår indbydende.

Dine primære opgaver:

  • Anrette morgenbuffet
  • Anrette frokostbuffet bestående af kolde og lune retter samt salatbar
  • Oprydning af tekøkkener & vedligeholdelse af kaffemaskiner
  • Klargøre forplejning & kaffe til møder
  • Opvask og lettere rengøring
  • Ad hoc-opgaver som at sikre at køleskabe med drikkevarer i kantinen er fyldt op

Din arbejdstid er 37 timer ugentligt, som placeres mandag-fredag mellem 7:00 og 15:00 efter aftale med kantinens leder.

Vi forventer:

Din indfaldsvinkel til jobbet kan være mange. Du kan være faglært kok, køkkenassistent eller ernæringsassistent eller du kan være ufaglært. Det er dog et krav, at du har hygiejnebevis og allerede har nogle års praktisk erfaring fra en kantine eller cateringbranchen. Du brænder for at yde god service og medvirke til, at både medarbejdere og gæster har den bedst tænkelige oplevelse af både forplejning og kantinens serviceniveau. Det internationale miljø i virksomheden nødvendiggør, at du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale og har IT-brugerfærdigheder på et niveau, hvor du sammen med dine kolleger håndterer kantinens mails.

Din profil:

Du arbejder selvstændigt, men trives samtidig som en del af teamet. Du har et engagement og drive, som smitter positivt af på dine omgivelser og som kollega er du pligtopfyldende, fleksibel og altid klar til at give en hjælpende hånd, når det går stærkt. Du er initiativrig og kommer gerne med gode ideer og kreative forslag. Kantinen er et centralt omdrejningspunkt i virksomheden, og da du møder mange forskellige mennesker i løbet af dagen, er det også vigtigt, at du er udadvendt og serviceminded.

Vi tilbyder:

Vi tilbyder en fast fuldtidsstilling, hvor du bliver en del af en virksomhed med fart på og et velfungerende team af kolleger. Milestone Systems A/S er en del af en international koncern og miljøet er professionelt, men omgangstonen er afslappet og uformel. Som medarbejder får du en moderne og velindrettet arbejdsplads og du tilbydes en rigtig god frokost & kantineordning, adgang til fitness faciliteter, massageordning og sociale arrangementer. Du kan læse mere om Milestone Systems A/S på www.milestonesys.com

Om virksomheden:

Milestone Systems is a leading provider of open platform video management software. Based on an open platform, our video management software enables integration with the industry’s widest choice in cameras and best-in-class business solutions.

Ansøgningen:

Vi indkalder løbende kandidater til samtale, så tøv ikke med at uploade din ansøgning allerede i dag! Du kan søge via linket øverst til højre – eller sende din ansøgning på mail@vkconsulting.dk.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Rekrutteringskonsulent Anne Mette Skytte Jacobsen på tlf. 7015 2012 i tidsrummet kl. 9-16 på hverdage.

Besat stilling

Informationer om stillingen

Oprettet: 25/03/2022

Lokation: Sjælland

Branche: Kantine og køkken

Kontaktperson

Anne Mette Skytte Jacobsen

Rekrutteringskonsulent

E-mail: mail@vkconsulting.dk

Tlf.: 7015 2012

Luk menu